chrome firefox opera safari iexplorer

На вихідних столичне метро працюватиме в особливому режимі

25 травня 2013 о 09:09

У зв’язку зі святкуванням Дня Києва та Дня столиці 25 травня з 21:00 до 23:30 в КП «Київський метрополітен» передбачено додаткові резервні потяги для курсування на Куренівсько-Червоноармійській та Сирецько-Печерській лініях залежно від пасажиропотоку, повідомляє сайт КМДА.

Також у неділю, 26 травня, з 17:30 на Куренівсько-Червоноармійській та з 19:00 на Святошинсько-Броварській і Сирецько-Печерській лініях буде збільшено кількість поїздів.

У разі необхідності 25 травня на станції «Золоті ворота», а 26 травня на станції «Майдан Незалежності» та «Хрещатик» можуть бути введені обмеження на вхід для пасажирів. Як зазначають у КП «Київський метрополітен», такі заходи необхідні для забезпечення рівномірного заповнення станцій після закінчення святкових заходів.

Разом із тим, у зв’язку з проведенням на НСК «Олімпійський» футбольного матчу між командами «Динамо» (Київ) та «Металург» (Запоріжжя) станція «Олімпійська» 26 травня буде зачинена для пасажирів на вхід та вихід з 17:00 до 18:00. На час закриття поїзди слідуватимуть повз станцію без зупинки.

Якщо після закінчення футбольного матчу пасажиропотік перевищуватиме провізну спроможність, імовірне також введення обмежень на вхід пасажирів до станцій «Палац спорту», «Олімпійська» та «Площа Льва Толстого».

Також на зазначених станціях буде посилено штат чергового персоналу та призначено відповідальних осіб для здійснення контролю за пасажиропотоками.

Розділи: Суспільство

20 квітня

Інші дати
Павло Луспекаєв
1927 –  кіноактор. Знімався в фільмах: роль Верещагіна («Біле сонце пустелі»), «Республіка ШКІД», «Піднята цілина», «Вся королівська рать».
Розгорнути
Ґео (Юрій) Шкурупій 
1903 – український прозаїк, поет, представник напрямку панфутуризм; редактор, кіносценарист.
Розгорнути
 Володимир Шульгін 
1894 – студентський діяч, син Якова Шульгіна, організатор і керівник Української Студентської Громади в Києві. Загинув у бою під Крутами.
Розгорнути