chrome firefox opera safari iexplorer

«Шахтар» став першим фіналістом Кубка України

08 травня 2013 о 23:48

Донецький «Шахтар» не залишив шансів «Севастополю». Чемпіон України розім’явся на лідерові першої ліги України. На 20-й хвилині першого тайму «гірники» вже вигравали 2:0.

Голи на рахунку Адріано та Мхітаряна. Забитий м’яч Ткачова в кінцівці першого тайму подарував «Севастополю» надію.

Другу половину гри господарі почали з атак, але «Шахтар» на класі забив ще два м’ячі. У «гірників» знову відзначилися Мхітарян та Адріано.

Останній гол у матчі був на рахунку Ткачова, який вдруге забив П’ятову. Гольова перемога «Шахтаря» і донецька команда стала першим фіналістом Кубка України.

«Севастополь» — «Шахтар» (Донецьк) — 2:4

Голи: Ткачов 37, Ткачов 71 — Адріано 9, Мхітарян 19, Мхітарян 53, Адріано 65

«Севастополь»: Чуваєв, Гвініанідзе, Ткачов, Новак, Кожанов, Левандовскі, Міколюнас, Ковпак (Коваль 76), Карноза (Караваєв 71), Дуляй (Данішевський 83), Федорів

«Шахтар»: П’ятов, Срна, Тайсон (Едуардо 76), Чигринський, Рац, Мхітарян (Патрік 68), Коста (Тейшейра 64), Адріано, Фернандіньо, Степаненко, Кучер

Попередження: Міколюнас 43, Гвініанідзе 87 — Срна 63, Тейшейра 75

Зазначимо, що фінал Кубка України відбудеться 22 травня у Харкові.

Джерело: Коментарі
Розділи: Спорт в Україні

24 квітня

Інші дати
Народився Дмитро Білоус
(1920, с.Курмани Сумська область - 2004) - український поет, перекладач, літературний критик, громадський діяч. Лауреат Національної премії України ім. Т.Шевченка за книгу «Диво калинове».
Вдягла весна мережану сорочку У день святий звільнившись од турбот І підіймає волошкові очі До віщих, до церковних позолот; Душа стає в цю днину молодою, Забувши, що слова бувають злі І помняться старання добротою, На щедрому пасхальному столі. (Вадим Крищенко)
Розгорнути
Народився Олександр Духнович
(1803, с. Тополі, Словаччина – 1865) - український письменник, культурний діяч, педагог.
Розгорнути