chrome firefox opera safari iexplorer

Склад журі Євробачення від України повністю змінять

17 травня 2013 о 13:11

Національна телекомпанія України заявила, що в зв'язку з появою в пресі імен членів українського журі пісенного конкурсу Євробачення-2013 склад журі з української сторони «буде повністю оновлений».

«Такий крок викликаний необхідністю припинення будь-яких маніпуляцій або спроб впливу на членів журі перед проведенням відповідального фіналу пісенного конкурсу... Новий склад журі буде складатися з компетентних та високопрофесійних людей», — повідомили в НТКУ.

Нагадаємо, 16 травня вітчизняні ЗМІ повідомили, що до складу журі від України входять: співачка, народна артистка Алла Кудлай, композитор, народний артист Геннадій Татарченко, поет Євген Матюшенко, співак Михайло Грицкан, співачка Ліза Вассабі і продюсер Тетяна Михальченко.

Фінал Євробачення-2013 відбудеться у шведському Мальме вже завтра, 18 травня. Українка Злата Огневич виступатиме під 22-м номером. За прогнозами букмекерів, Огневич посяде друге місце, першою буде представниця Данії Емілі де Форест, третьою — учасниця від Росії Діна Гаріпова.

Переможець пісенного конкурсу визначиться найбільшою кількістю голосів за результатами інтерактивного телевізійного голосування телеглядачів (50%) і національного журі (50%).