chrome firefox opera safari iexplorer

У Києві покажуть «Сучасне кіно Угорщини»

14 травня 2013 о 12:08

З 16 по 21 травня в столичному кінотеатрі «Київ» пройде четвертий фестиваль «Сучасне кіно Угорщини». Програмою фестивалю заплановано показ п'яти романтичних комедій, що охоплюють весь спектр сучасних кіностилів — від фентезі з елементами сюрреалізму і авантюрного трилера до класичної мелодрами і музичної феєрії.

«Зроблено в Угорщині» (реж. Гергей Фоньо) — комедійний мюзикл про те, як повернувся до Угорщини з Америки хлопець Міки, шанувальник західної культури, стикається на батьківщині з ворожим ставленням до рок-н-ролу і намагається зламати стереотипи, заявивши про себе у конкурсі талантів.

«Дев'ять з половиною побачень» (реж. Тамаш Шаш) — варіація на тему «чого хоче жінка». Зірка таблоїдів і улюбленець жінок Давид отримує від видавництва завдання протягом десяти днів написати книгу про самотніх молодих жінок, для чого йому вперше доведеться вислухати і зрозуміти, що ж думають про нього представниці прекрасної статі.

«Секс і більше нічого» (реж. Христина Року) — історія про молоду жінку Дорі, яка, розчарувавшись у коханні, шукає підходящого кандидата для зачаття дитини. Проблема тільки в тому, що кожен новий кандидат «провалює» влаштований йому іспит, і Дорі доводиться починати свої пошуки з початку. Поступово вибір звужується до трьох підходящих персон — велелюбного актора Тамаша, чарівного композитора Петера і миловидного турка Алі.

«Багатоженець» (реж. Дінеш Орос) — фільм про втілення чоловічої мрії про полігамію. Подружня пара Андраш і Ліла, проживши п'ять років разом, втрачають свіжість почуттів і навіть звістка про народження дитини вже не здатна пожвавити любов, все стає занадто монотонно і нудно. І раптом доля посилає Андрашу подарунок: тепер він щоранку прокидається поряд з новою дівчиною, і кожна з них — його майбутня дружина.

«SOS Love! Контракт на мільйон доларів» (реж. Тамаш Шаш) — авантюрна комедія, де в ролі російського бізнесмена Максима знявся Євген Стичкін. Веселі невдахи з агентства знайомств SOS LOVE! отримують від Максима завдання — будь-яким способом познайомити його екзальтовану сестру Зою із зіркою Голлівуду Джейком Гриффіном. У разі вдалого виконання цього завдання Максим заплатить один мільйон доларів готівкою, але у разі невдачі проблеми з російськими хлопцями агентству забезпечені.

Джерело: unn.com.ua
Розділи: Новини культури

20 квітня

Інші дати
Павло Луспекаєв
1927 –  кіноактор. Знімався в фільмах: роль Верещагіна («Біле сонце пустелі»), «Республіка ШКІД», «Піднята цілина», «Вся королівська рать».
Розгорнути
Ґео (Юрій) Шкурупій 
1903 – український прозаїк, поет, представник напрямку панфутуризм; редактор, кіносценарист.
Розгорнути
 Володимир Шульгін 
1894 – студентський діяч, син Якова Шульгіна, організатор і керівник Української Студентської Громади в Києві. Загинув у бою під Крутами.
Розгорнути