chrome firefox opera safari iexplorer

У Львові заборонили вивіски з написами «алкоголь»

20 травня 2013 о 12:06

З метою подолання деструктивного впливу пропаганди алкоголю серед неповнолітніх та враховуючи скарги мешканців і громадських активістів, сьогодні виконавчий комітет заборонив використовувати вивіски з написами «алкоголь» та орендовані вітрини із зображеннями алкогольних напоїв та пива, повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

Виконавчий комітет вніс зміни до рішення від 21 травня 2010 №569, які забороняють зовнішнє та внутрішнє брендування торгових точок (вітрин або вікон стаціонарних об’єктів торгівлі та малих архітектурних форм), що містить зображення алкогольних напоїв (в тому числі написи «алкоголь»), слабоалкогольних напоїв та пива, знаків для товарів і послуг, інших об’єктів інтелектуальної власності, під якими випускаються алкогольні, слабоалкогольні напої та пиво.

Джерело: wz.lviv.ua
Розділи: Суспільство

29 березня

Інші дати
Марія Вольвач
1841 – українська поетеса, письменниця, громадсько-культурна діячка.
Розгорнути
Народилася Марійка Підгірянка
1891 – Марійка Підгірянка (Марія Ленерт-Домбровська) – українська поетеса, педагог. Авторка збірки поезій «Відгуки душі», поеми «Мати-страдниця», книжок для дітей «Вертеп», «Святий Миколай на Підкарпатській Русі», «Малий Василько», «Кравчиня Маруся», «Юркова мандрівка», «Зайчик і Лисичка», байок, казок, пісень, загадок.
«Спіть, діточки, спіть, Віченька стуліть ! Дрібен дощик стукотить, Вікнам казку гомонить… Дрібен дощик пада там, А тут тихо, тепло нам. При матусі рідненькій, У світличці чистенькій. Спіть, діточки, спіть. Віченька стуліть» (Марійка Підгірянка)
Розгорнути