chrome firefox opera safari iexplorer

30 червня «Океан Ельзи» відіграє додатковий концерт

27 червня 2013 о 13:44

Побувавши у двадцяти шести містах України, «океани» вирішили виступити на біс у Харкові перед фінальним завершенням туру на підтримку альбому «Земля», повідомляє Україна молода.

Фінальний концерт відбудеться 28 вересня у столиці, а офіційно завершальним містом цієї концертної одіссеї мало б стати місто Черкаси, де Вакарчука з командою зустрічатимуть післязавтра. Проте музиканти вирішили внести деякі корективи у свій маршрутний лист і в неділю, 30 червня, анонсували позаплановий концерт у Харкові.

Як повідомили у прес–службі гурту, додатковий концерт вирішили влаштувати через те, що Харків — це чудове місто з неймовірною публікою. До того ж збiглися місце, час і можливості всіх сторін: і музикантів, і майданчика. «На жаль, це єдиний додатковий концерт в українській частині туру, оскільки саме через щільний графік музикантів (усе сплановано до середини 2014 року) просто неможливо організувати ще додаткові концерти», — додали у прес–службі «ОЕ».

Як відомо, альбом «Земля» і стадіонний тур 2013 року стали наймасштабнішими заходами в історії гурту, оскільки всі концерти відбуваються на найбільших стадіонах міст України. Восьмий альбом музичні критики уже назвали «грандіозним відкриттям та однією з найкращих робіт за всю історію існування колективу».

Переповнені стадіони з кількатисячними шанувальниками — переконливе тому підтвердження.

Для прикладу, на фінальний виступ у Києві вже немає квитків, і ця ситуація спостерігалася ще з травня. Як вдалося дізнатися «УМ» у фан–клубі «Океану Ельзи», дехто зi столичних шанувальників Святослава Вакарчука замовляв квитки ще з січня , а деякі, кому не вдалося придбати заповітний клаптик паперу, навіть виїздили на концерти до інших міст.

Після всеукраїнської пре­зентації альбому, восени «Океан Ельзи» вирушить у другу частину концертного туру країнами СНД та Північної Америки.

24 квітня

Інші дати
Народився Дмитро Білоус
(1920, с.Курмани Сумська область - 2004) - український поет, перекладач, літературний критик, громадський діяч. Лауреат Національної премії України ім. Т.Шевченка за книгу «Диво калинове».
Вдягла весна мережану сорочку У день святий звільнившись од турбот І підіймає волошкові очі До віщих, до церковних позолот; Душа стає в цю днину молодою, Забувши, що слова бувають злі І помняться старання добротою, На щедрому пасхальному столі. (Вадим Крищенко)
Розгорнути
Народився Олександр Духнович
(1803, с. Тополі, Словаччина – 1865) - український письменник, культурний діяч, педагог.
Розгорнути