chrome firefox opera safari iexplorer

Для повного щастя потрібно 7 годин

16 червня 2013 о 11:28

Учені підрахували, скільки треба виділити часу, щоб відчути себе щасливим. Результати нового дослідження показали, що для ідеального балансу між роботою і життям необхідно мати 7 годин щастя, а якщо бути точним, то 6 годин і 59 хвилин.

Про це пише hotsport.ua.

Учені акцентують увагу на тому, що в середньому люди витрачають на себе всього 4 години і 14 хвилин, а ось решта часу йде на роботу і домашні справи.

При цьому, навіть при проведенні на роботі потрібних 8 годин, понад 82% особистого часу люди все одно будуть прив'язаними до своїх смартфонів і перевірки електронної пошти. Тому виділити зі свого щоденного графіку сім вільних годин щодня просто не реально.

Проте, учені підрахували і радять: сніданок має займати — 22 хвилини, умивання і душ — 22 хвилини, поїздка на роботу і назад — 1 година і 26 хвилин, перевірка соціальних мереж — 18 хвилин, читання новин — 18 хвилин, перерва на обід — 53 хвилини.

Спілкування з друзями і з сім'єю — 49 хвилин, особистий час — 1 година і 6 хвилин, вечеря — 1 година 6 хвилин, робота вдома — 46 хвилин. Вечірній перегляд телевізора має бути не більший, ніж 1 година і 3 хвилини, і на сон залишається 7 годин 26 хвилин.

25 квітня

Інші дати
Вероніка Черняхівська 
1900 – українська письменниця, поетеса-лірик, перекладачка (медичні праці, «Місячна долина» Дж. Лондона, «Прорість» Е. Золя, «Олівер Твіст» Ч. Діккенса). Онука письменника М. Старицького.
Розгорнути
Народився Микола Трублаїні (Трублаєвський Микола)
(1907, с. Вільшанка, Вінницька область – 1941) - український письменник, автор творів для дітей та юнацтва - «Мандрівки», «Шхуна «Колумб», науково-фантастичного роману «Глибинний шлях».
«Будь хоробрим, витривалим. Це потрібно для Батьківщини, для тебе самого. Учись у мужніх, кмітливих, стійких, наслідуй їх. Вони допоможуть тобі стати справжнім громадянином...» (Микола Трублаїні)
Розгорнути