chrome firefox opera safari iexplorer

Федерації футболу України і Росії можуть оштрафувати за Об'єднаний турнір

25 червня 2013 о 16:56

Федерації футболу України і Росії чекає штраф за проведення Об'єднаного турніру. Про це заявив керівник департаменту професійного футболу РФС Сергій Куликов.

За його словами, до турніру залишилося два дні, а в організації не знають, хто є організатором змагання, який регламент турніру та хто відповідає за безпеку.

«Всі ці питання треба узгоджувати з УЄФА і ФІФА, і заздалегідь ставити міжнародні організації до відома. У факсі ФФУ з позначкою „терміново“ міститься прохання поділитися інформацією — але ми цього зробити не можемо, інформації немає», — наголосив Куликов в інтерв'ю «Советскому спорту».

Він наголосив, що всю інформацію необхідно підтверджувати за два місяці, а не за два дні. Адже проводяться не товариські матчі, а міжнародний турнір за участю команд двох країн.

«Ці заходи повинні бути санкціоновані міжнародними футбольними інстанціями. Все доведеться робити в пожежному порядку, і як я розумію, і нас, і ФФУ чекають штрафні санкції — терміни порушено, а відповідей на ключові питання немає», — додав Куликов.

Нагадаємо, що турнір стартує 27 червня. У ньому візьмуть участь київське «Динамо», донецький «Шахтар», московський «Спартак» та пітерський «Зеніт».

Джерело: ТСН
Розділи: Спорт в Україні

19 квітня

Інші дати
Мар’ян Крушельницький
1897 – український актор, режисер. Один із фундаторів українського театру.
Розгорнути
Народився Марко Бараболя (Рознійчук Іван Федорович)
(1910, с.Ділове Закарпатська область - 1945) - український письменник-сатирик, «королем закарпатського гумору» називали його сучасники.
«Не сумуйте, полонини ! Засихайте, сльози! Зацвітайте, черемшини! Смійтесь, верболози» (Марко Бараболя)
Розгорнути