chrome firefox opera safari iexplorer

Іво Бобул святкує своє 60-річчя

17 червня 2013 о 14:09

Тричі батько та тричі дідусь Іво Бобул проведе свій 60-й день народження у компанії дружини та сина і не буде святкувати, повідомляє ТСН.ua

Ліля Сандулеса, яка була Бобулу і дружиною і партнеркою по сцені, привітала екс-чоловіка від душі, оскільки через 11 років після розлучення екс-подружжя зла один на одного не тримає.

«Це ми не перші й не останні, що не вийшло в сімейному житті, але те, що ми зробили в творчому — це навіть перекриє те, що навіть у нас в сімейному не було», — каже Сандулеса.

Стати співаком Іво Бобул особливо не хотів. У нього була інша мрія – акторська кар'єра.

«Я хотів взагалі стати кіноактором. Але коли один раз я прокинувся і подивився на себе в дзеркало, то сказав собі: з таким обличчям в актори не беруть!» — розповів співак.

Нині спів для Іво Бобула не на першому місці. Більше його цікавить сім'я. Найбільша його гордість – найменший син Данило, якого Іво Бобул виховує разом із 4-тою дружиною Наталею.

Нагадаємо, Іво Бобул (справжнє ім'я Іван Васильович Бобул) — псевдонім українського та молдавського співака (тенора), композитора, Народного артиста України. Народився він 17 червня 1953 року у с.Порубне, нині Тереблече, Глибоцького району Чернівецької області.

Багато пісень з репертуару Іво Бобула стали народними шлягерами: «Душі криниця», «Місячне колесо», «Якщо любиш, кохай», «На Україну повернусь», «Скрипалю», «Одна єдина» та багато інших. 2002 студія «6 секунд» випустила чотири компакт-диски: «Золота колекція», «Емігрантка», «Небеса очей твоїх», «Тополина любов».

18 квітня

Інші дати
Народився Микола Сумцов
(1854, м. Петербург, Росія - 1922) - український фольклорист, етнограф, літературознавець та громадський діяч. Один з фундаторів Харківської громадської книгозбірні (1886).
Розгорнути
Народилася Уляна Кравченко (Юлія Шнайдер)
(1860, м. Миколаїв Львівська область – 1947) - українська письменниця, активістка українського жіночого руху. Автор повісті «Хризантеми» та багатьох збірок віршів.
Розгорнути
Народився В’ячеслав Липинський
(1882, с.Затурці Волинська область – 1931) - український політичний діяч польського походження, історик, соціолог, публіцист, теоретик українського консерватизму.
«Державу Українську може здійснити наша любов до неї, а не ненависть до її ворогів» (В’ячеслав Липинський)
Розгорнути