chrome firefox opera safari iexplorer

Логотип Євробаскету-2015 українці побачать у жовтні

20 червня 2013 о 11:23

Оргкомітет Євробаскету-2015 зробить все, щоб країна знала про цей турнір і жила ним, а квитки були максимально доступними. Про це 19 червня на прес-конференції в Києві заявив директор турніру Маркіян Лубківський.

«Нам доручили широку медійну кампанію і, звичайно, ми хочемо, щоб вона була яскравою, такою, яка запам'ятається. Плануємо забрендувати Палац Спорту, протокольні маршрути. Реклама буде на білбордах, сітілайтах. В жовтні ми будемо презентувати логотип Євробаскету-2015. По суті, це буде стартова позначка кампанії, спрямованої на те, щоб турнір візуально впізнавали і щоб люди почали жити цією подією», — сказав Лубківський.

Договори про співпрацю в рамках Євробаскету 2015 року будуть укладені з державними спортивними аренами, підкреслив пан Маркіян.
«Ми укладемо договори про проведення і з київським Палацом Спорту, і з дніпропетровським „Метеором“ нарівні з іншими аренами, які планується звести до турніру. Це буде зроблено, коли вони вже будуть в стадії будівництва», — каже Лубківський.

Продаж квитків на турнір 2015 року буде можливий також через інтернет.
«Думаю, що у реалізації квиткової програми ми використаємо досвід футбольного Євро-2012. Головна мета – щоб квитки були доступними для всіх. Як через інтернет, так і через звичайні каси», — зазначив директор Євробаскету-2015.

Нагадаємо, 19 червня в Києві відбулася презентація квитків на чемпіонат Європи серед команд U-16, який відбудеться в Києві з 8 по 18 серпня 2013 року.

Джерело: Gazeta.ua
Розділи: Спорт в Україні

19 квітня

Інші дати
Мар’ян Крушельницький
1897 – український актор, режисер. Один із фундаторів українського театру.
Розгорнути
Народився Марко Бараболя (Рознійчук Іван Федорович)
(1910, с.Ділове Закарпатська область - 1945) - український письменник-сатирик, «королем закарпатського гумору» називали його сучасники.
«Не сумуйте, полонини ! Засихайте, сльози! Зацвітайте, черемшини! Смійтесь, верболози» (Марко Бараболя)
Розгорнути