chrome firefox opera safari iexplorer

Очікуємо спеку до +40 і сильні дощі

26 червня 2013 о 17:53

За прогнозами синоптиків, у деяких населених пунктах опади можуть бути надзвичайно сильними і сягнути місячної норми.

Українців пектиме сонце і заливатимуть дощі На найближчий тиждень синоптики обіцяють мінливу погоду — від спеки під +40 до прохолодних дощів, йдеться у сюжеті випуску ТСН.Ранок. 

Знемагатимуть від гарячого повітря жителі майже всіх регіонів України. Удень температура в середньому сягатиме +28-33 градусів, а на Сході та Півдні очікують до +37 тепла. 

Найвищий рівень пожежної небезпеки зберігається на всій території країни. Щоправда, він поступово знижуватиметься в західних, північних та центральних областях. Там синоптики прогнозують щоденні сильні дощі. «Кількість опадів за цей період може досягти в окремих населених пунктах навіть місячної норми», — зазначив директор Укргідрометцентру Микола Кульбіда.

Джерело: ТСН
Розділи: Довкілля

25 квітня

Інші дати
Вероніка Черняхівська 
1900 – українська письменниця, поетеса-лірик, перекладачка (медичні праці, «Місячна долина» Дж. Лондона, «Прорість» Е. Золя, «Олівер Твіст» Ч. Діккенса). Онука письменника М. Старицького.
Розгорнути
Народився Микола Трублаїні (Трублаєвський Микола)
(1907, с. Вільшанка, Вінницька область – 1941) - український письменник, автор творів для дітей та юнацтва - «Мандрівки», «Шхуна «Колумб», науково-фантастичного роману «Глибинний шлях».
«Будь хоробрим, витривалим. Це потрібно для Батьківщини, для тебе самого. Учись у мужніх, кмітливих, стійких, наслідуй їх. Вони допоможуть тобі стати справжнім громадянином...» (Микола Трублаїні)
Розгорнути