chrome firefox opera safari iexplorer

У Києві пройде капремонт доріг: список вулиць

06 червня 2013 о 13:49

Голова КМДА Олександр Попов підписав розпорядження про проведення капітального ремонту дорожнього покриття ряду київських вулиць. Як повідомляє прес-служба КМДА, замовником виконання робіт визначена комунальна корпорація Київавтодор. Їй доручено визначити генеральну підрядну організацію і забезпечити розробку та затвердження проектно-кошторисної документації. Фінансування здійснюватиметься зі столичного бюджету на 2013-й і наступні роки, вартість робіт не називається.

Список вулиць, де відремонтують покриття:

— У Голосіївському районі — шляхопровід на перетині проспекту Науки та магістралі безперервного руху.

— У Дарницькому районі: вул. Російська (на ділянці від Харківського шосе до вул. Россошанської), вул. Горького (на ділянці від вул. Великої Васильківської до провулка Березневого), вул. Левадна (на ділянці від вул. Мартівської до Мостової), вул. Садова (на ділянці від просп. Миколи Бажана до межі Києва).

— У Деснянському районі: вул. Путивльська (на ділянці від вул. Кіото до провулку Путивльського), вул. Радистів (на ділянці від Броварського пр-ту до вул. Ушицької).

— У Дніпровському районі: вул. Петра Запорожця (на ділянці від Старосільської до Курнатовського).

— В Оболонському районі: вул. Куренівська (на ділянці від будинку № 16 на Куренівської до р.Сирець), вул. Прирічна (на ділянці від вул. Героїв Сталінграда до будинку № 5 на Прирічній).

— У Печерському районі: вул. Грушевського (на ділянці від Шовковичної до вул. Мазепи), вул. Марії Приймаченко (на ділянці від б-ра Лесі Українки до вул. Патріса Лумумби).

— У Подільському районі: пр-т Правди (на ділянці від вул. Маршала Гречка до вул. Газопровідної), вул. Хорива (навколо Фроловского жіночого монастиря), вул. Притисько-Микільська (на ділянці від Хорива до Фролівської).

— У Святошинському районі: пр-т Відрадний (на ділянці від вул. Пост-Волинської до вул. 9 травня), вул. Генерала Наумова (на ділянці від Підлісної до Булаховського), вул. Тулузи (на ділянці від Кільцевої дороги до вул. Леся Курбаса), вул. Василя Кучера (на ділянці від Сім'ї Сосніних до Картвелішвілі), вул. Стуса (на ділянці від Академіка Палладіна до Біличанської).

— У Солом'янському районі: вул. Єреванська (на ділянці від площі Космонавтів до Курської), вул. Радянська (на ділянці від Кільцевої дороги до Ватутіна і від будинку № 12 до вул. Шевченка), вул. Шевченка (на ділянці від будинку № 68 до будинку № 76), вул. Героїв війни (на ділянці від вул. Повітрофлотської до вул. Леніна), вул. Леніна (на ділянці від вул. Шевченка до вул. Московської).

— У Шевченківському районі: вул. Черкаська, вул. Ольжича (на ділянці від Теліги до Сирецької).

Нагадаємо, Попов також підписав розпорядження про проведення карпемонта гранітного покриття на вулиці Хрещатик та майдані Незалежності.

Раніше в Київавтодорі розповіли, що на ремонт доріг у бюджеті Києва на 2013 рік передбачено 205 млн. грн. Ліквідувати ямковість на дорогах обіцяли до Дня Києва, однак, незважаючи на це, багато трас залишилися недоторканими. Прокуратура заявила про виявлені факти розкрадання бюджетних коштів, виділених на ремонт. Зокрема, прокуратура Солом'янського району порушила кримінальні справи відносно посадових осіб комунальної дорожньої організації, підозрюваних у підробці документів при організації ремонтних робіт.

Міська влада надала киянам можливість контролювати ремонт доріг в режимі онлайн. Так, на сайті Контроль ремонту доріг (remcontrol.com.ua) висвітлено стан виконання графіка ліквідації аварійної ямковості в 2013 році. Станом на 5 червня ремонту вимагали 82 тис. 839 кв. м. доріг.

Джерело: news.liga.net
Розділи: Суспільство

29 березня

Інші дати
Марія Вольвач
1841 – українська поетеса, письменниця, громадсько-культурна діячка.
Розгорнути
Народилася Марійка Підгірянка
1891 – Марійка Підгірянка (Марія Ленерт-Домбровська) – українська поетеса, педагог. Авторка збірки поезій «Відгуки душі», поеми «Мати-страдниця», книжок для дітей «Вертеп», «Святий Миколай на Підкарпатській Русі», «Малий Василько», «Кравчиня Маруся», «Юркова мандрівка», «Зайчик і Лисичка», байок, казок, пісень, загадок.
«Спіть, діточки, спіть, Віченька стуліть ! Дрібен дощик стукотить, Вікнам казку гомонить… Дрібен дощик пада там, А тут тихо, тепло нам. При матусі рідненькій, У світличці чистенькій. Спіть, діточки, спіть. Віченька стуліть» (Марійка Підгірянка)
Розгорнути