chrome firefox opera safari iexplorer

У січні-травні 2013 року відбулось скорочення виробництва хліба на 7,3%

20 червня 2013 о 11:18

Скорочення виробництва хліба та хлібобулочних виробів у січні-травні поточного року на 7,3% пов'язане зі зниженням його частки в раціоні українців, повідомляється в коментарі Департаменту розвитку реального сектору економіки Міністерства економічного розвитку і торгівлі України.
«Тенденція до скорочення виробництва хліба є довготривалою і пояснюється змінами, які відбуваються в раціоні українського споживача, а саме — переорієнтацією споживчого попиту на ті продукти, споживання яких не досягає раціональних норм, в першу чергу м'яса і молока», — йдеться повідомленні.
У травні обсяг виробництва хліба та хлібобулочних виробів склав 122 тис. тонн, що на 12,7% менше показників травня 2012 року, і 1,9% — квітня поточного року.
Раніше повідомлялося, що Київський холдинг Київхліб продовжує скорочувати виробничі потужності: на засіданні акціонерів 27 квітня було прийнято рішення про ліквідацію хлібокомбінату № 2 і вливання його в статусі виробничого цеху. Як писав Корреспондент.biz, аналогічне рішення було прийнято стосовно головного кондитерського виробництва Київхліба — Булочно-кондитерського комбінату.

19 квітня

Інші дати
Мар’ян Крушельницький
1897 – український актор, режисер. Один із фундаторів українського театру.
Розгорнути
Народився Марко Бараболя (Рознійчук Іван Федорович)
(1910, с.Ділове Закарпатська область - 1945) - український письменник-сатирик, «королем закарпатського гумору» називали його сучасники.
«Не сумуйте, полонини ! Засихайте, сльози! Зацвітайте, черемшини! Смійтесь, верболози» (Марко Бараболя)
Розгорнути