chrome firefox opera safari iexplorer

Відомий гурт «Крихітка» може припинити існування

27 червня 2013 о 09:21

Лідер Крихітки Каша Сальцова заявила, що група незабаром припинить існування. Співачка зазначила, що продовжить сольну кар'єру.

«Мені здається, що Крихітка вже закінчується. Далі я хочу грати як сольна співачка. Буде ще один сольний альбом. А потім почнуться експерименти», — розповіла Кальцова на онлайн-конфереції в Комсомольській правді.

Сальцова спробувала пояснити причину такого рішення. «З 2007 року у нас склад змінився тричі. Наш постійний учасник Микола отримав пропозицію роботи в Німеччині, від якої не зміг відмовитися. Він тепер живе в Гамбурзі», — зазначила співачка.

І наш Стас так само зробив вибір на користь професії, він займається відеодизайном. І як і всі люди в 20-30 років, ми думаємо про те, щоб виїхати з України й почати за кордоном нове життя. Не можу сказати, що я про це не думаю. Економічна та політична ситуація впливає на склад групи", — заявила вона.

***

Група Крихітка була заснована в Києві, в 2007 році, як проект колишніх учасників гурту Крихітка Цахес Саші Кольцовой (Каші Сальцової), Миколи Матковського, а також музикантів Дмитра Мрачковського та Олександра Зленка. У 2009 році група записала студійний альбом Рецепт.

19 квітня

Інші дати
Мар’ян Крушельницький
1897 – український актор, режисер. Один із фундаторів українського театру.
Розгорнути
Народився Марко Бараболя (Рознійчук Іван Федорович)
(1910, с.Ділове Закарпатська область - 1945) - український письменник-сатирик, «королем закарпатського гумору» називали його сучасники.
«Не сумуйте, полонини ! Засихайте, сльози! Зацвітайте, черемшини! Смійтесь, верболози» (Марко Бараболя)
Розгорнути