chrome firefox opera safari iexplorer

Встановлено штрафи за приховування іноземного громадянства

21 червня 2013 о 12:43

Верховна Рада України встановила штрафи за приховування факту отримання іноземного громадянства.

За закон про внесення змін до деяких законів у середу, 3 жовтня, проголосували 264 депутати.

Закон встановлює, що неподання або несвоєчасне подання заяви громадянином, який добровільно отримав іноземне громадянство (підданство), а також копії документів про громадянство тягне за собою стягнення штрафу від 10 до 30 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Ті самі дії, вчинені чиновниками органів державної влади або місцевого самоврядування, тягнуть за собою штраф у розмірі від 50 до 100 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян

Розділи: Суспільство

29 березня

Інші дати
Марія Вольвач
1841 – українська поетеса, письменниця, громадсько-культурна діячка.
Розгорнути
Народилася Марійка Підгірянка
1891 – Марійка Підгірянка (Марія Ленерт-Домбровська) – українська поетеса, педагог. Авторка збірки поезій «Відгуки душі», поеми «Мати-страдниця», книжок для дітей «Вертеп», «Святий Миколай на Підкарпатській Русі», «Малий Василько», «Кравчиня Маруся», «Юркова мандрівка», «Зайчик і Лисичка», байок, казок, пісень, загадок.
«Спіть, діточки, спіть, Віченька стуліть ! Дрібен дощик стукотить, Вікнам казку гомонить… Дрібен дощик пада там, А тут тихо, тепло нам. При матусі рідненькій, У світличці чистенькій. Спіть, діточки, спіть. Віченька стуліть» (Марійка Підгірянка)
Розгорнути