chrome firefox opera safari iexplorer

Для реконструкції Андріївського необхідно ще 15 мільйонів

04 липня 2013 о 12:02

Комплексне завершення другої черги реконструкції Андріївського узвозу в Києві потребує близько 15 мільйонів гривень.

Про це повідомив голова Київської міської держадміністрації Олександр Попов у Києві в середу, передає «Інтерфакс-Україна».

«Думаю, 15 мільйонів гривень потрібно, щоб комплексно завершити проект, який у нас проходить як друга черга реконструкції Андріївського узвозу, це без знесення аварійних будинків», — сказав він.

Попов уточнив, що друга черга проекту реконструкції передбачає, насамперед, реконструкцію інженерних мереж і впорядкування бруківки на території узвозу та його прилягання до вулиці Володимирської.

Голова КМДА також повідомив, що завершення реконструкції Андріївського узвозу планується у 2014 році, а фінансування робіт здійснюватиметься, найімовірніше, за рахунок коштів бюджету Києва.

«Минулого року ми отримували частково кошти з державного бюджету. Щодо завершення, то я думаю, що це все-таки буде міський бюджет», — сказав він.

Як відомо, урочисте відкриття Андріївського узвозу після завершення першої черги реконструкції, яка тривала протягом півроку, відбулося 3 червня 2012 року.

25 квітня

Інші дати
Вероніка Черняхівська 
1900 – українська письменниця, поетеса-лірик, перекладачка (медичні праці, «Місячна долина» Дж. Лондона, «Прорість» Е. Золя, «Олівер Твіст» Ч. Діккенса). Онука письменника М. Старицького.
Розгорнути
Народився Микола Трублаїні (Трублаєвський Микола)
(1907, с. Вільшанка, Вінницька область – 1941) - український письменник, автор творів для дітей та юнацтва - «Мандрівки», «Шхуна «Колумб», науково-фантастичного роману «Глибинний шлях».
«Будь хоробрим, витривалим. Це потрібно для Батьківщини, для тебе самого. Учись у мужніх, кмітливих, стійких, наслідуй їх. Вони допоможуть тобі стати справжнім громадянином...» (Микола Трублаїні)
Розгорнути