chrome firefox opera safari iexplorer

Київські спортмайданчики можуть зробити платними

09 липня 2013 о 16:00

Влада хоче віддати спортмайданчики інвесторам для ремонту. Після цього інвестор отримає право зробити платний вхід на майданчики

Більшість міських спортивних майданчиків столиці потребують ремонту. Чиновники КМДА вирішили передати такі майданчики інвесторам, які після ремонту зможуть зробити їх платними.

Як заявив на прес-конференції заступник голови Київської міськадміністрації Руслан Крамаренко, інвестори за рахунок власних коштів мають відремонтувати майданчики, зробити на них штучне газонне покриття, придбати і встановити необхідне обладнання для футболу (огорожі, прожектора та інше). Натомість КМДА надасть їм право ввести плату за користування спортивними майданчиками жителями столиці в певний час доби, наприклад, щодня з 20:00 до 22:00. Весь інший час вхід буде безкоштовним.

За словами Крамаренка, сам він дуже любить побігати по газону з м'ячем, і якщо це можна буде робити у дворі власного будинку на комфортному спортивному майданчику, то не шкода і заплатити.

19 квітня

Інші дати
Мар’ян Крушельницький
1897 – український актор, режисер. Один із фундаторів українського театру.
Розгорнути
Народився Марко Бараболя (Рознійчук Іван Федорович)
(1910, с.Ділове Закарпатська область - 1945) - український письменник-сатирик, «королем закарпатського гумору» називали його сучасники.
«Не сумуйте, полонини ! Засихайте, сльози! Зацвітайте, черемшини! Смійтесь, верболози» (Марко Бараболя)
Розгорнути