chrome firefox opera safari iexplorer

На фестивалі у Дніпропетровську встановили 7 світових рекордів

02 липня 2013 о 11:54

На третьому міжнародному фестивалі здорового способу життя ", який відбувся у Дніпропетровську на День молоді, було встановлено 7 світових рекордів, а саме — у підтягуванні на одній руці (10 разів), підтягуванні на перекладині з додатковою вагою на поясі 32 кг (20 разів), віджиманні на брусках з додатковою вагою 48 кг (20 разів), утриманні на час елементу «флажок» (25,3 секунди), віджиманні від землі вверх ногами (17 разів), виходах на дві руки (19 разів), утриманні переднього вису (33 секунди).

Про це УНН повідомили у прес-службі Дніпропетровської міської ради.

Світові рекорди зафіксували представники міжнародного руху «Workout» та міжнародної громадської організації «Здоровий спосіб життя».

Упродовж суботи на Фестивальному причалі, де проходив фестиваль, свою спортивну майстерність демонстрували представники руху Street Workout, вуличного футболу, баскетболу, стрітболу, різних єдиноборств та екстремальних видів спорту.

До спортивного свята долучилися спортсмени не лише з різних куточків України, а й з різних країн світу, а саме США, Великобританії, Іспанії, Білорусі, Казахстану, Вірменії, Придністров’я, Болгарії, Молдови, Ізраїлю, Росії. Підтримати їх прийшли сотні дніпропетровців.

«Прийнято вважати, що рух Workout в Україні зародився саме у Дніпропетровську і у нашому місті три роки тому вперше було проведено фестиваль здорового способу життя „Workout Fest“. Другий рік поспіль він має статус міжнародного, оскільки збирає учасників з різних країн. Здоровий спосіб життя – це не лише красиве тіло, це впевненість у власних силах, у собі, у своїх перемогах. Дякую ініціатору такого масштабного спортивного свята Денису Мініну, який організував і керує рухом Workout у Дніпропетровську, долучає до нього молодих юнаків та дівчат. Впевнений, що фестиваль стане для нашого міста традицією», — зазначив міський голова Іван Куліченко, вітаючи учасників і гостей фестивалю.

19 квітня

Інші дати
Мар’ян Крушельницький
1897 – український актор, режисер. Один із фундаторів українського театру.
Розгорнути
Народився Марко Бараболя (Рознійчук Іван Федорович)
(1910, с.Ділове Закарпатська область - 1945) - український письменник-сатирик, «королем закарпатського гумору» називали його сучасники.
«Не сумуйте, полонини ! Засихайте, сльози! Зацвітайте, черемшини! Смійтесь, верболози» (Марко Бараболя)
Розгорнути