chrome firefox opera safari iexplorer

Ще одна безвізова країна для українців — Панама

12 липня 2013 о 11:31

Кабмін затвердив угоду з Панамою про скасування віз та угоду з Катаром про скасування віз для власників дипломатичних і спеціальних паспортів. Про це повідомив міністр закордонних справ Леонід Кожара.

За його словами, ці угоди були затверджені на засіданні уряду 11 липня.

Кабмін також схвалив проекти угод із урядами Оману, Алжиру та Сенегалу про звільнення від оформлення віз громадянам, власникам дипломатичних і службових паспортів.

Нагадаємо, безвізовий в'їзд до Хорватії дозволено іноземцям, які мають діючу дво- або багаторазову шенгенську візу «С», довгострокову візу «Д» або дозвіл на перебування, виданий будь-якою країною Шенгенської зони.

У квітні Македонія на п’ять років продовжила безвізовий режим для громадян України.

22 березня Верховна Рада ратифікувала угоду з Європейським Союзом, що спрощує оформлення віз для українців. 8 квітня президент Віктор Янукович підписав закон про ратифікацію цієї угоди. 18 квітня Європарламент ратифікував угоду про внесення змін до угоди про спрощення оформлення віз між ЄС та Україною. Документ ще має ухвалити Рада міністрів закордонних справ країн-членів Європейського Союзу, яка попередньо мала засідати у першій половині травня. У МЗС сподіваються безвізового режиму з ЄС за два роки.

Джерело: ZAXID.NET
Розділи: Туристичні новини

19 квітня

Інші дати
Мар’ян Крушельницький
1897 – український актор, режисер. Один із фундаторів українського театру.
Розгорнути
Народився Марко Бараболя (Рознійчук Іван Федорович)
(1910, с.Ділове Закарпатська область - 1945) - український письменник-сатирик, «королем закарпатського гумору» називали його сучасники.
«Не сумуйте, полонини ! Засихайте, сльози! Зацвітайте, черемшини! Смійтесь, верболози» (Марко Бараболя)
Розгорнути