chrome firefox opera safari iexplorer

«Шахтар» представив нову футбольну форму

12 липня 2013 о 14:33

Екіпірування виконане в традиційних для клубу кольорах: помаранчевому і чорному.

Нова домашня форма «Шахтаря» У п'ятницю, 12 липня, донецький «Шахтар» презентував нову форму для домашніх матчів на сезон 2013/14. Презентація форми відбулася під землею — у соляній шахті в місті Соледар. У заході безпосередньо приймали участь гравці першої команди «Шахтаря». А ввечері відбудеться відкрите тренування, під час якого вболівальники зможуть побачити «гірників» у новій формі.

Екіпірування для футболістів виконане в традиційних для клубу кольорах: помаранчевому і чорному. Їх поєднання символізує прагнення до нових перемог і досягнень, як сонце, що сходить, опромінює імлу своїм яскравим світлом. Футболка з вертикальними чорними смугами. Рукава нової форми однотонні чорні з єдиною горизонтальною помаранчевою смугою. Шорти виконані в чорному кольорі, а на гетрах чергуються чорно-помаранчеві смуги.

Нова форма «Шахтаря» символізує прагнення до нових перемог На внутрішній стороні горловини зроблена нашивка з зображенням двох перехрещених молотів, присутніх на емблемі футбольного клубу ще з 60-х років.

Для виготовлення одного комплекту форми в середньому потрібно близько 13 пластикових пляшок. Вага нової форми становить всього 145 грам, що на 23% легше попередньої моделі. Технологія Dri-Fit дозволяє матеріалу форми забезпечувати оптимальну циркуляцію повітря, зберігаючи сухість тканини навіть при високих навантаженнях гравців.

Джерело: ТСН
Розділи: Спорт в Україні

24 квітня

Інші дати
Народився Дмитро Білоус
(1920, с.Курмани Сумська область - 2004) - український поет, перекладач, літературний критик, громадський діяч. Лауреат Національної премії України ім. Т.Шевченка за книгу «Диво калинове».
Вдягла весна мережану сорочку У день святий звільнившись од турбот І підіймає волошкові очі До віщих, до церковних позолот; Душа стає в цю днину молодою, Забувши, що слова бувають злі І помняться старання добротою, На щедрому пасхальному столі. (Вадим Крищенко)
Розгорнути
Народився Олександр Духнович
(1803, с. Тополі, Словаччина – 1865) - український письменник, культурний діяч, педагог.
Розгорнути