chrome firefox opera safari iexplorer

Сьогодні визначиться володар Суперкубка України

10 липня 2013 о 11:00

10 липня в Одесі відбудеться поєдинок за Суперкубок України, у якому зустрінуться донецький «Шахтар» (чемпіон і володар Кубка України) і одеський «Чорноморець» (фіналіст Кубка України).
Транслюватиме поєдинок телеканал «Інтер». Розпочнеться зустріч о 21:00.

Сьогоднішній матч обслуговуватиме арбітр у полі — Сергій Бойко (Київська область). Його асистентами призначені харків'янин Сергій Беккер та представник Херсона Володимир Володін. В якості додаткових асистентів виступлять львів'янин Юрій Можаровський та Євген Арановський з Києва. Четвертий суддя — Олег Плужник (Харків). Спостерігач арбітражу — Василь Мельничук (Сімферополь).

Як повідомляв ZAXID.NET, поєдинок за Суперкубок традиційно відкриває новий футбольний сезон. Зазначимо, що Одеса вже вп'яте приймає матч за Суперкубок. Раніше Південна Пальміра удостоювалася цієї честі в 2004—2007 роках.

Торік матч за Суперкубок виграв «Шахтар». Крім «гірників» трофей вигравало тільки київське «Динамо».

Додамо, що станом на 8 липня на матч Суперкубку України уже продали понад 20 тисяч квитків. «Гірники» планують привезти близько 8 тисяч уболівальників. Квитки у продажі з 2 липня.

Джерело: Zaxid.net
Розділи: Спорт в Україні

25 квітня

Інші дати
Вероніка Черняхівська 
1900 – українська письменниця, поетеса-лірик, перекладачка (медичні праці, «Місячна долина» Дж. Лондона, «Прорість» Е. Золя, «Олівер Твіст» Ч. Діккенса). Онука письменника М. Старицького.
Розгорнути
Народився Микола Трублаїні (Трублаєвський Микола)
(1907, с. Вільшанка, Вінницька область – 1941) - український письменник, автор творів для дітей та юнацтва - «Мандрівки», «Шхуна «Колумб», науково-фантастичного роману «Глибинний шлях».
«Будь хоробрим, витривалим. Це потрібно для Батьківщини, для тебе самого. Учись у мужніх, кмітливих, стійких, наслідуй їх. Вони допоможуть тобі стати справжнім громадянином...» (Микола Трублаїні)
Розгорнути