chrome firefox opera safari iexplorer

Цього року в Україні з'явилося 315 нових друкованих ЗМІ

25 липня 2013 о 13:00

У першому півріччі нинішнього року Державною реєстраційною службою України було зареєстровано 315 друкованих засобів масової інформації із загальнодержавною, регіональною і зарубіжною сферами розповсюдження.

Як повідомили УНІАН у прес-службі відомства, також за цей період 128 друкованих ЗМІ змінили свою назву, склад засновників, мову видання або сферу розповсюдження, у зв’язку з чим були перереєстровані.

«Укрдержреєстр докладає максимум зусиль для спрощення реєстрації періодичних видань. Так, підготовлений законопроект, яким планується скоротити термін реєстрації з 30 до 15 робочих днів та дати можливість заявникові більш гнучко підходити до процедури реєстрації», — сказала начальник Управління реєстрації громадських формувань, державної реєстрації друкованих ЗМІ та інформаційних агентств Державної реєстраційної служби України Олена Семьоркіна.

Джерело: УНІАН
Розділи: Суспільство

25 квітня

Інші дати
Вероніка Черняхівська 
1900 – українська письменниця, поетеса-лірик, перекладачка (медичні праці, «Місячна долина» Дж. Лондона, «Прорість» Е. Золя, «Олівер Твіст» Ч. Діккенса). Онука письменника М. Старицького.
Розгорнути
Народився Микола Трублаїні (Трублаєвський Микола)
(1907, с. Вільшанка, Вінницька область – 1941) - український письменник, автор творів для дітей та юнацтва - «Мандрівки», «Шхуна «Колумб», науково-фантастичного роману «Глибинний шлях».
«Будь хоробрим, витривалим. Це потрібно для Батьківщини, для тебе самого. Учись у мужніх, кмітливих, стійких, наслідуй їх. Вони допоможуть тобі стати справжнім громадянином...» (Микола Трублаїні)
Розгорнути