chrome firefox opera safari iexplorer

Цьогоріч доходи від надання доступу до мережі Інтернет склали 1 млрд 580 млн грн

24 липня 2013 о 15:00

За перше півріччя поточного року доходи від надання доступу до мережі Інтернет населенню склали 1 млрд 580 млн грн. Про це йдеться в офіційних матеріалах Державного комітету статистики, повідомляє УНН.

Вищевказаний показник на 10,6% вищий за аналогічний період минулого року. Разом з цим загальні надходження від надання послуг доступу до Інтернету склали 2 млрд 396 мнл грн.

Нагадаємо, у Верховній Раді України наразі зареєстровано законопроект, який дозволить стимулювати розвиток вітчизняних ІТ-компаній. За словами голови Комітету Верховної Ради з питань інформатизації та інформаційних технологій Валерія Омельченка, податкові стимули, які передбачені законопроектом №2063, дозволять вивести з «тіні» українські ІТ-компанії.

«Зміни до Податкового кодексу, які ми пропонуємо у законопроекті, дадуть можливість створити привабливий бізнес-клімат у галузі ІТ та високих технологій. І тоді українські розробки та стартапи стануть цікавими як для внутрішніх інвесторів, так і для закордонних компаній», — переконаний парламентарій.

Джерело: unn.com.ua
Розділи: Суспільство