chrome firefox opera safari iexplorer

У Києві встановлять 16-метрову Ейфелеву вежу

03 липня 2013 о 14:46

У Києві в унікальному комплексі «Французький квартал» планують встановити 16-метрову копію Ейфелевої вежі. Про це УНН повідомили у ХК «Київміськбуд», яка виконує будівництво комплексу.

У «Французькому кварталі», який об’єднає у собі житло, торгово-розважальні площі та офіси, окрім копії Ейфелевої вежі, буде розроблено унікальний ландшафтний дизайн.

«Французький квартал» це дійсно унікальний комплекс, який об’єднує у собі все, що необхідно для комфортного життя – затишне житло, кафе, ресторани, офіси, тобто, це буде таке міні-містечко, де буде все для того, щоб людина у цьому кварталі могла комфортно жити. Ми намагаємося створити тут атмосферу справжнього Парижа. І хоча краще Парижа може бути тільки Париж, але ми будемо намагатися створити частинку Франції в самому центрі Києва!", — сказав Віце-президент ПАТ «ХК „Київміськбуд“ Аркадій Бондарев.

У комплексі заплановане створення більше 1,2 тис. комфортабельних квартир, деякі з яких будуть дворівневими, матимуть тераси.

„Київміськбуд“ входить у нову для себе нішу. І, якщо в сегменті житла економ-класу ми є безумовними лідерами, бо на ринку нерухомості немає жодної структури, яка б могла з нами конкурувати, то сьогодні ми входимо в сегмент преміум-класу. Але входимо туди, приносячи всі наші досягнення. „Київміськбуд“ — лідер будівельного ринку, тому ми маємо можливість запропонувати житло належної якості, і, що дуже важливо – за прийнятну ціну. Ціна 15 300 грн за 1 квадратний метр абсолютно доступна для людей, які бажають жити в центрі міста. Також, ми хочемо показати людям, що „Київміськбуд“ може працювати в цьому сегменті, він буде працювати, він збудує цей комплекс швидко, ефективно і я впевнений. Що і в цьому сегменті ринку у нас у майбутньому не буде конкурентів», — додав А.Бондарев.

Будівельні роботи вже розпочато, наразі зводяться 4 черги комплексу, під кожною з яким планується облаштувати комфортабельні паркінги.

Як повідомлялось раніше, у Києві з'явиться свій «Французький квартал».

Джерело: УНН
Розділи: Новини культури

19 квітня

Інші дати
Мар’ян Крушельницький
1897 – український актор, режисер. Один із фундаторів українського театру.
Розгорнути
Народився Марко Бараболя (Рознійчук Іван Федорович)
(1910, с.Ділове Закарпатська область - 1945) - український письменник-сатирик, «королем закарпатського гумору» називали його сучасники.
«Не сумуйте, полонини ! Засихайте, сльози! Зацвітайте, черемшини! Смійтесь, верболози» (Марко Бараболя)
Розгорнути