chrome firefox opera safari iexplorer

XII Європейський юнацький олімпійський фестиваль: українські плавці встановили три рекорди

17 липня 2013 о 13:45

Українські плавці встановили три рекорди на XII Європейському юнацькому олімпійському фестивалі, який проходить у голландському місті Утрехт.

Про це повідомляє НОК України.

Євген Куркін на 200-метрівці брасом кваліфікувався до фіналу змагань із результатом 1:04.66, встановивши особистий рекорд.

Марина Колесникова (100 м на спині) також встановила особистий рекорд – 1:02.72 і пройшла до фіналу з першим результатом.

Вечірню плавальну програму закривала естафета 4×100 м серед хлопців.

У півфіналі наші спортсмени подолали дистанцію за 3:29.24, що є новим юнацьким рекордом України, а у фіналі вони покращили свій результат, оновивши рекорд, – 3:28.27.

Показаний час дозволив Владиславу Морозову, Микиті Михайлюку, Іллі Підвальному та В’ячеславу Огньову посісти четверте місце.

Нагадаємо, що на XII Європейському юнацькому олімпійському фестивалі, який триватиме до 19 липня, в активі українців вже є «срібло» та «бронза».

24 квітня

Інші дати
Народився Дмитро Білоус
(1920, с.Курмани Сумська область - 2004) - український поет, перекладач, літературний критик, громадський діяч. Лауреат Національної премії України ім. Т.Шевченка за книгу «Диво калинове».
Вдягла весна мережану сорочку У день святий звільнившись од турбот І підіймає волошкові очі До віщих, до церковних позолот; Душа стає в цю днину молодою, Забувши, що слова бувають злі І помняться старання добротою, На щедрому пасхальному столі. (Вадим Крищенко)
Розгорнути
Народився Олександр Духнович
(1803, с. Тополі, Словаччина – 1865) - український письменник, культурний діяч, педагог.
Розгорнути