chrome firefox opera safari iexplorer

Допомогу від держави має лише кожний третій безробітний

12 серпня 2013 о 13:47

В Україні тільки кожен третій безробітний отримує допомогу від держави. Із більш як мільйона тих, хто не має офіційної роботи, кошти виплачують лише 353 тисячам, повідомляє телеканал ZIK.

Наразі оформити статус безробітного в Україні — це страшенна тяганина. Не в кожного вистачить на це часу і нервів, але і найупертіші перемагають тільки з рахунком три проти одного — не на свою користь. Більше половини безробітних — жінки, 42% — молодь, і кожен третій — селянин. За три останніх місяці ваучери на навчання та підвищення кваліфікації отримали лише 5 тисяч 400 громадян.

Раніше повідомлялося, що українцям перестали виплачувати допомогу з безробіття. Центр зайнятості влаштовує людей на тимчасовий роботу, за яку мав би платити їм зарплату. Однак люди скаржаться, що грошей не бачили вже три місяці.

Джерело: ТСН
Розділи: Суспільство

29 березня

Інші дати
Марія Вольвач
1841 – українська поетеса, письменниця, громадсько-культурна діячка.
Розгорнути
Народилася Марійка Підгірянка
1891 – Марійка Підгірянка (Марія Ленерт-Домбровська) – українська поетеса, педагог. Авторка збірки поезій «Відгуки душі», поеми «Мати-страдниця», книжок для дітей «Вертеп», «Святий Миколай на Підкарпатській Русі», «Малий Василько», «Кравчиня Маруся», «Юркова мандрівка», «Зайчик і Лисичка», байок, казок, пісень, загадок.
«Спіть, діточки, спіть, Віченька стуліть ! Дрібен дощик стукотить, Вікнам казку гомонить… Дрібен дощик пада там, А тут тихо, тепло нам. При матусі рідненькій, У світличці чистенькій. Спіть, діточки, спіть. Віченька стуліть» (Марійка Підгірянка)
Розгорнути