chrome firefox opera safari iexplorer

Кошти від продажу стадіону «Металіст» витратять на будівництво трьох об'єктів

30 серпня 2013 о 14:59

Кошти, виручені від продажу харківського стадіону «Металіст», витратять на будівництво станції метро, реконструкцію філармонії та Історичного музею в Харкові.

Про це сказав голова Харківської облдержадміністрації Михайло Добкін, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Всі кошти від продажу стадіону будуть спрямовані на три найважливіших об'єкти, які Президент України визначив як пріоритетні для Харківської області. А саме: на закінчення будівництва 30-ї станції метрополітену „Перемога“, завершення реконструкції та введення в експлуатацію філармонії, реконструкцію Історичного музею з добудовою Музею сучасного мистецтва», — сказав він.

На думку Добкіна, ці об’єкти будуть втіленням обличчя сучасного Харкова.

Нагадаємо, стадіон «Металіст» на конкурсі продали за 674,52 млн грн. Єдиною компанією, яка подала заявку на участь у конкурсі було ТОВ "СК Стадіон «Металіст», що належить бізнесмену Сергію Курченко.

24 квітня

Інші дати
Народився Дмитро Білоус
(1920, с.Курмани Сумська область - 2004) - український поет, перекладач, літературний критик, громадський діяч. Лауреат Національної премії України ім. Т.Шевченка за книгу «Диво калинове».
Вдягла весна мережану сорочку У день святий звільнившись од турбот І підіймає волошкові очі До віщих, до церковних позолот; Душа стає в цю днину молодою, Забувши, що слова бувають злі І помняться старання добротою, На щедрому пасхальному столі. (Вадим Крищенко)
Розгорнути
Народився Олександр Духнович
(1803, с. Тополі, Словаччина – 1865) - український письменник, культурний діяч, педагог.
Розгорнути