chrome firefox opera safari iexplorer

Міносвіти: підручники за 600 гривень – технічна помилка

15 серпня 2013 о 14:05

В Міністерстві освіти і науки запевняють, що замовлення підручників по 600 гривень за екземпляр – це технічна помилка.

Про це йдеться в повідомленні прес-служби міністерства.

У відомстві підтверджують, що ДНУ «Інститут інноваційних технологій і змісту освіти» МОН, 12 серпня 2013 року уклав низку угод на видання підручників для учнів третіх класів загальноосвітніх навчальних закладів на загальну суму 85,84 млн. грн.

«Однак, під час подання інформації для публікації у бюлетені „Вісник державних закупівель“ та на веб-порталі уповноваженого органу з питань державних закупівель було допущено технічну помилку», — наголошується в повідомленні.

Натомість, в МОН зазначають, що за результатами роботи, проведеної Інститутом інноваційних технологій і змісту освіти спільно з ДП "Всеукраїнське спеціалізоване видавництво «Світ» (м. Львів) Державного комітету телебачення і радіомовлення України, визначена така ціна підручників:

— «Літературне читання. Польська мова для загальноосвітніх навчальних закладів з навчанням польською мовою. 3 клас» – 360,06 гривні за один примірник;

— «Українська мова для загальноосвітніх навчальних закладів з навчанням польською мовою. 3 клас» – 349,20 гривні за один примірник.

«Відповідні зміни незабаром будуть внесені до бюлетеня „Вісник державних закупівель“ та на веб-порталі уповноваженого органу з питань державних закупівель», — запевняє прес-служба.

Раніше повідомлялося, що ДНУ «Інститут інноваційних технологій і змісту освіти» Міносвіти і науки уклав низку угод на видання підручників на загальну суму 85,93 млн гривень.

Виходячи з повідомлення у «Віснику державних закупівель» виявилося, що «Українська мова для загальноосвітніх навчальних закладів з навчанням польською мовою. 3 клас» коштуватиме понад 571 гривень за екземпляр.

19 квітня

Інші дати
Мар’ян Крушельницький
1897 – український актор, режисер. Один із фундаторів українського театру.
Розгорнути
Народився Марко Бараболя (Рознійчук Іван Федорович)
(1910, с.Ділове Закарпатська область - 1945) - український письменник-сатирик, «королем закарпатського гумору» називали його сучасники.
«Не сумуйте, полонини ! Засихайте, сльози! Зацвітайте, черемшини! Смійтесь, верболози» (Марко Бараболя)
Розгорнути