chrome firefox opera safari iexplorer

Новим співвласником Межигір´я хоче стати брат глави РНБО

30 серпня 2013 о 15:16

Сергій Клюєв звернувся до Антимонопольного комітету України з проханням надати дозвіл на придбання 100 % корпоративних прав ТОВ «Танталіт» , повідомляє «Інтерфакс-Україна» з посиланням на джерело у відомстві.

ТОВ « Танталіт» орендує 127 га землі і володіє низкою об´єктів нерухомості на території Межигір´я під Києвом.

Сергій Клюєв — народний депутат України , заступник голови фракції Партії регіонів, брат секретаря Ради національної безпеки і оборони України Андрія Клюєва.

Як повідомляли «Коментарі» , Адміністрація Президента України у 2012 році заплатила 100 тисяч гривень фірмі «Танталіт» за оренду кабінету для Віктора Януковича на території резиденції «Межигір´я».

Нагадаємо, починаючи з 2012 року Адміністрація Президента орендує за гроші бюджету кабінет для Януковича прямо на території резиденції «Межигір´я», де він і проживає. Вартість оренди не перевищує 100 тис. грн, що не вимагає проведення тендера. Договір укладено до кінця 2012 року з можливістю щорічної пролонгації до 2020 року за наявності бюджетних призначень.

Номінальним власником «Межигір´я» виступає фірма «Танталіт», директором якої є депутат Київської облради від Партії регіонів Павло Литовченко .

Як відомо, наразі «Межигір´я» поділено між трьома користувачами: Президентом Віктором Януковичем , який володіє ділянкою в 1,76 гектара , компанією «Танталіт» ( орендує наділ площею 127 гектарів ) та благодійним фондом «Відродження України» ( орендує 7,6 гектара ).

Джерело: Коментарі
Розділи: Суспільство

19 квітня

Інші дати
Мар’ян Крушельницький
1897 – український актор, режисер. Один із фундаторів українського театру.
Розгорнути
Народився Марко Бараболя (Рознійчук Іван Федорович)
(1910, с.Ділове Закарпатська область - 1945) - український письменник-сатирик, «королем закарпатського гумору» називали його сучасники.
«Не сумуйте, полонини ! Засихайте, сльози! Зацвітайте, черемшини! Смійтесь, верболози» (Марко Бараболя)
Розгорнути