chrome firefox opera safari iexplorer

У столиці пройде фестиваль «Світ героїв»

12 серпня 2013 о 12:40

Перший всеісторичний фестиваль “Світ героїв” пройде 17 серпня у Києві на Гідропарку. В цей день гості фесту зможуть зануритись в далеку історичну епоху і знайти собі розвагу до смаку адже всім обіцяють лицарськi турнiри, катання на конях, стрільбу з луку, різноманітні конкурси та забави для дорослих та дітей. Також працюватиме харчевня та ярмарок з майстер-класами ремесел.

Чоловіки зможуть оцінити/приміряти/перевірити амуніцію і зброю минулих епох, одягнути костюми і обладунки, і навіть спробувати себе в справжніх лицарських боях. Милі дами різного віку оцінять вправні роботи майстрів на ярмарку ручних виробів, а також неймовірні історичні костюми місцевих майстерень.

А для дітей і підлітків Світ Героїв влаштовує навчальні майстер-класи:
— стрільбі з лука та арбалета;
— катання верхи;
— метання ножів і сокир;
— стрільбі з мушкета або гармати.

Також під час фестивалю буде проведено захоплюючу шоу-програму, яка включає в себе:
— Інсценування справжніх битв;
— Лицарські турніри;
— Аматорські профбоі;
— Показові виступи каскадерів;
— Виступи тематичних музичних колективів;
— Лучний і арбалетний турнір.

У перервах між шоу-програмою та інтерактивними заняттями, вся сім’я зможе насолодитися кухнею 1456 року від компанії Yaris: овочева тарілка, окіст ягняти на рожні, лицарська каша з ребрами, яловичина тушкована з овочами по Старокиївськи, рулет з курчати з чорносливом і курагою, шашлик зі свинячого ошийка на шампурі, велика м’ясна тарілка від князя, картопля по-селянськи, древньокиївський соус, квас.

А після смачної частини вивчити та оцінити роботи (історичні поробки) від відомих українських майстрів: свічки ручної роботи, вироби з винограду, мило ручної роботи, майстерна випічка, солодощі різних форм для дітей, хенд-мейд прикраси та аксесуари, лиття з латуні і срібла, посуд та прикраси з кераміки, вироби з бісеру, плетені пояси, етно одяг, хенд мейд для дітей, вироби з сіна, орігамі, розпис хною (мехенді), боді-арт тощо.