chrome firefox opera safari iexplorer

Україна завоювала 3 медалі в перший день першості світу з греко-римської боротьби

21 серпня 2013 о 13:29

У перший день юнацької першості світу з греко-римської боротьби в Зреньяніні (Сербія) «класики» розіграли медалі в п'яти вагових категоріях.

Українські спортсмени завоювали три нагороди, повідомляє Укрінформ.

Срібними призерами стали Артур Полетаєв (50 кг) і Павло Мольнар (58 кг), що поступився в фіналі Михайлу Рахманову з Азербайджану і німцю Етьєну Кінсінгеру відповідно. Максим Євтушенко (54 кг) в поєдинку за «бронзу» переміг Мохаммада Мовадлейаши з Ірану.

Валентин Лозинський (63 кг) посів 8-е місце, Василь Величко (100 кг) — 15-е.

У середу Україну на бійцівському килимі будуть представляти Емін Сафершаєв (42 кг), Олександр Грушин (46 кг), Владислав Кулпа (69 кг), Сейдамет Селієв (76 кг) і Владислав Прищепа (85 кг).

Джерело: Укрінформ
Розділи: Спорт в Україні

24 квітня

Інші дати
Народився Дмитро Білоус
(1920, с.Курмани Сумська область - 2004) - український поет, перекладач, літературний критик, громадський діяч. Лауреат Національної премії України ім. Т.Шевченка за книгу «Диво калинове».
Вдягла весна мережану сорочку У день святий звільнившись од турбот І підіймає волошкові очі До віщих, до церковних позолот; Душа стає в цю днину молодою, Забувши, що слова бувають злі І помняться старання добротою, На щедрому пасхальному столі. (Вадим Крищенко)
Розгорнути
Народився Олександр Духнович
(1803, с. Тополі, Словаччина – 1865) - український письменник, культурний діяч, педагог.
Розгорнути