chrome firefox opera safari iexplorer

Відпочинок у Криму в 2013-му в середньому коштував туристові $ 1 тис

29 серпня 2013 о 17:00

У 2013 році середньостатистичний турист, який відпочивав у Криму, витратив близько $ 1 тис., повідомив міністр курортів і туризму АР Крим Олександр Лієв в ефірі телеканалу TBi.

Як пише ЛІГАБізнесІнформ з посиланням на слова чиновника, загалом відпочивальники на півострові, кількість яких цього року перевищила 5 млн, закупили товарів та послуг на 40 млрд грн. «Найбільше в Криму відпочило українців, в нинішньому році – 3,5 млн. Росіяни на другому місці – 1,5 мільйона, на третьому білоруси – 350 тисяч», – повідомив Лієв.

Крім того, за його словами, в нинішньому році АРК вже відвідало близько півмільйона жителів Євросоюзу. «Як правило, це громадяни Німеччини, Великобританії та країн Прибалтики», – сказав міністр. На четвертому місці за кількістю приїжджих опинилася Туреччина.

Раніше повідомлялося, що, за даними прес-служби Міністерства курортів автономії, цього року зростання туристичного потоку до Криму відзначалося взимку і навесні.

19 березня

Інші дати
Народився Максим Рильський
(1895, м. Київ – 1964) – український поет, перекладач, публіцист, громадський діяч.
Прислухайтесь, як океан співає — Народ говорить. І любов, і гнів У тому гомоні морськім. Немає Мудріших, ніж народ, учителів; У нього кожне слово — це перлина, Це праця, це натхнення, це людина. Не бійтесь заглядати у словник: Це пишний яр, а не сумне провалля» (Максим Рильський)
Розгорнути
Народився Марко Вороний
1904 – український поет, театрознавець, перекладач. Переклав українською мовою «Інтернаціонал», «Марсельєзу», «Варшав’янку», багато творів західноєвропейської класики. Автор книг для дітей, збірки віршів «Форвард». Син Миколи Вороного. Репресований.
Розгорнути