chrome firefox opera safari iexplorer

З листопада через «Укрпошту» можна буде реєструвати нерухомість

22 серпня 2013 о 17:02

З 1 листопада громадяни зможуть реєструвати нерухомість через відділення «Укрпошти».

Про це повідомили у прес-службі Державної реєстраційної служби.

«З 1 листопада громадяни зможуть реєструвати свою нерухомість через відділення „Укрпошти“. І якщо зараз по всій Україні працює 2 тисячі відділень, то після запровадження такої системи реєстрації їх кількість зросте в 7 разів. Ми зробимо наші послуги ближчими та доступнішими для кожного громадянина», — розповів голова Укрдержреєстру Дмитро Ворона.

Як раніше повідомляло агентство, нещодавно Державна реєстраційна служба України підписала меморандум про співпрацю з «Укрпоштою».

Першочерговим переліком послуг, які будуть надаватися спільно з поштовим оператором, стануть проставлення апостиля на офіційних документах, державна реєстрація юридичної особи та фізичної особи, яка має намір стати підприємцем, державна реєстрація змін до установчих документів юридичної особи тощо.

Джерело: Укрінформ
Розділи: Суспільство

20 квітня

Інші дати
Павло Луспекаєв
1927 –  кіноактор. Знімався в фільмах: роль Верещагіна («Біле сонце пустелі»), «Республіка ШКІД», «Піднята цілина», «Вся королівська рать».
Розгорнути
Ґео (Юрій) Шкурупій 
1903 – український прозаїк, поет, представник напрямку панфутуризм; редактор, кіносценарист.
Розгорнути
 Володимир Шульгін 
1894 – студентський діяч, син Якова Шульгіна, організатор і керівник Української Студентської Громади в Києві. Загинув у бою під Крутами.
Розгорнути