chrome firefox opera safari iexplorer

Facebook дозволила користувачам редагувати свої пости після публікації

27 вересня 2013 о 11:48

У Facebook з'явилася можливість редагувати опубліковані раніше пости. Відповідну опцію додано на сайт соціальної мережі, а також у мобільну програму Facebook для Android.

Історію змін того чи іншого поста тепер можна буде подивитися, натиснувши на спеціальне посилання поряд із часом публікації повідомлення.

Раніше для того, щоб внести зміни до поста, користувачі повинні були видалити його, внести правки і опублікувати заново. Таким чином, губилися всі залишені коментарі під постом і всі «зароблені» лайки.

Поки нова функція доступна у тестовому режимі для обмеженого числа користувачів. Очікується, що незабаром можливість редагувати опубліковані повідомлення з'явиться у соціальній мережі для iOS.

У червні 2012 року у Facebook з'явилася можливість редагувати залишені під постами і фотографіями коментарі. До появи функції користувачі могли внести зміни у коментар лише видаливши його і залишивши новий.

Соціальну мережу Facebook було запущено у 2004 році. Вона є найпопулярнішою соцмережею у світі. Всього на сайті зареєстровано більше одного мільярда користувачів.

19 березня

Інші дати
Народився Максим Рильський
(1895, м. Київ – 1964) – український поет, перекладач, публіцист, громадський діяч.
Прислухайтесь, як океан співає — Народ говорить. І любов, і гнів У тому гомоні морськім. Немає Мудріших, ніж народ, учителів; У нього кожне слово — це перлина, Це праця, це натхнення, це людина. Не бійтесь заглядати у словник: Це пишний яр, а не сумне провалля» (Максим Рильський)
Розгорнути
Народився Марко Вороний
1904 – український поет, театрознавець, перекладач. Переклав українською мовою «Інтернаціонал», «Марсельєзу», «Варшав’янку», багато творів західноєвропейської класики. Автор книг для дітей, збірки віршів «Форвард». Син Миколи Вороного. Репресований.
Розгорнути