chrome firefox opera safari iexplorer

Мед – це один із секретів довголіття, – лікар

17 вересня 2013 о 15:53

Мед – це один із секретів довголіття. Для того, щоб бути здоровим, кожного дня потрібно вживати 50-100 мл меду. Найкраще споживати чайну ложку цього продукту ввечері перед сном.

Про це сьогодні під час прес-конференції повідомив лікар-апітерапевт Дмитро Сенишин, передає кореспондент ІА ZIK.

«Регулярне вживання меду зміцнює імунітет, заспокоює нервову систему і впорядковує сон», – зазначив лікар.

За словами Дмитра Сенишина, чистий натуральний мед майже не викликає алергічних реакцій.

«Є застороги щодо алергічних реакцій на мед. Але алергія, як правило, з’являється з двох причин: коли у вулик разом із нектаром заносяться хімікати з полів та коли мед змішують з іншими продуктами», – розповів лікар і додав, що мед у маленькій кількості можна вживати і маленьким дітям від трьох місяців.

«Мед – це дорога до щасливої старості. Його вживання забезпечує хорошу пам’ять, настрій, гарний стан шкіри і довголіття», – розповів Дмитро Сенишин.

Лікар додав, що згідно зі статистикою пасічники живуть найдовше.

«Якщо пасічник має 10-15 вуликів і займається бджолами 5-7 років, то живе до 15 років більше, ніж його ровесники. Дослідження довело, що хорошим самопочуттям бджоляр завдячує тим, що дихає випарами з вулика, що його час від часу жалять бджоли і те, що комахи оберігають себе, а разом з тим і його, від впливу зовнішнього середовища. Вулик будує таке потужне поле, що в радіусі 50 м не розвивається туберкульозна паличка, а в радіусі 200 м біополе «оберігає» всіх від негативного впливу. Людина, яка перебуває у межах «захисту» бджіл, очищується, заспокоюється», – розповів лікар.

Саме через такі чудодійні можливості бджіл придумали біорезонансну терапію, коли людину на кілька годин поміщають у приміщення, яке розміщене над вуликами.

23 квітня

Інші дати
Народився Василь Земляк (Вацик)
(1923, - с. Конюшівка Вінницької обл. - 1977) - український письменник, видавець, кіносценарист.  Найбільше визнання здобула дилогія "Лебедина зграя" (фільм "Вавилон - ХХ") і "Зелені млини".
Розгорнути
Народився Григорій Тютюнник
(1920, с.Шипівка Полтавська область – 1961) - український письменник. Автор роману «Вир».
«Кажуть, що дуже мудрий чоловік оту всю техніку військову видумав. А я мислю так, що якби найшовся такий, що все оте попалив, той був би наймудріший...» (Григорій Тютюнник
Розгорнути
Народився Іван Шмальгаузен
(1884, м. Київ - 1963) - біолог. Всесвітньо відомий теоретик еволюційного вчення XX ст.
Розгорнути