chrome firefox opera safari iexplorer

На юніорському чемпіонаті світу українські боксери виграли п'ять боїв

11 вересня 2013 о 14:04

Сьогодні у Києві пройдуть боксерські поєдинки четвертого змагального дня юніорського чемпіонату світу, передає УНН.

Попередній день виявився вдалим для господарів рингу. Українці здобули п’ять перемог у шести проведених боях.

У найлегшій юніорській вазі – 46 кілограмів — Данило Ляпін переміг за рішення трьох суддів Руфата Хусейнова (Азербайджан).

У категорії 52 кілограми Руслан Зубачук так само виграв у Оші Вотсона (Нова Зеландія).

У вазі до 60 кг Мирослав Іщенко отримав одностайне рішення суддів на свою користь у бою з Нікітою Лєкуновичем (Білорусія).

Олександр Шкет (вага 63 кг) взяв гору у нелегкому бою з Сірожиддіном Шодільйоновим (Узбекистан) — 261.

І нарешті у ваговій категорії 75 кг Ігор Вікторов переконливо переміг Артема Авілова (Білорусія) – 3:0.

А ось у ваговій у категорії 54 кг Андрій Ловнічий змушений припинити подальшу боротьбу на чемпіонаті, мінімально поступившись Ахмету Місіку (Туреччина) – 1:2.

Сьогодні на ринги столичного Палацу спорту теж вийдуть шість українських боксерів. У вазі 50 кг Зоравор Петросян битиметься з Райром Шахвердяном (Вірменія), у 52 кг Руслан Зубачук поміряється силами з Джаворхірбеком Карімовим (Узбекистан), у 60 кг Мирослав Іщенко протистоятиме Бельхасену Кілані (Туніс), у 63 кг Олександр Шкет суперничатиме з Мухаммадом Абділрасуном (Фінляндія), у 70 кг Раміль Гаджієв проведе бій з Заком Челлі (Англія), а у 80 кг Роберт Мартон боксуватиме з Юсу Фуйлянем (Китай).

Джерело: unn.com.ua
Розділи: Спорт в Україні

29 березня

Інші дати
Марія Вольвач
1841 – українська поетеса, письменниця, громадсько-культурна діячка.
Розгорнути
Народилася Марійка Підгірянка
1891 – Марійка Підгірянка (Марія Ленерт-Домбровська) – українська поетеса, педагог. Авторка збірки поезій «Відгуки душі», поеми «Мати-страдниця», книжок для дітей «Вертеп», «Святий Миколай на Підкарпатській Русі», «Малий Василько», «Кравчиня Маруся», «Юркова мандрівка», «Зайчик і Лисичка», байок, казок, пісень, загадок.
«Спіть, діточки, спіть, Віченька стуліть ! Дрібен дощик стукотить, Вікнам казку гомонить… Дрібен дощик пада там, А тут тихо, тепло нам. При матусі рідненькій, У світличці чистенькій. Спіть, діточки, спіть. Віченька стуліть» (Марійка Підгірянка)
Розгорнути