chrome firefox opera safari iexplorer

Проїзд у київському метро таки подорожчає, – голова Держцініспекції

21 вересня 2013 о 10:53

Проїзд у київському метро точно подорожчає через зростання цін на електроенергію та потребу оновлення складу і обладнання. 

Про це заявив голова Державної інспекції з контролю за цінами Олександр Кисельов в інтерв’ю «Урядовому кур’єру».

На запитання, чи підвищиться ціна на проїзд у столичному метро, посадовець відповів ствердно.

«На жаль, так. А все тому, що метро повністю залежить від ціни за кіловат електроенергії, який дорожчає. А також потребу заміни великої кількості зношеного полотна і електропотягів», – заявив Кисельов.

Він додав, що ціну проїзду на метро обіцяли підвищити ще з весни, але досі тримають на попередньому рівні
.
Голова КМДА нещодавно повідомляв, що найближчим часом має бути запроваджена система оплати за послуги метрополітену, за якої плата за проїзд залежатиме від тривалості та дальності поїздки.

Розділи: Суспільство

19 березня

Інші дати
Народився Максим Рильський
(1895, м. Київ – 1964) – український поет, перекладач, публіцист, громадський діяч.
Прислухайтесь, як океан співає — Народ говорить. І любов, і гнів У тому гомоні морськім. Немає Мудріших, ніж народ, учителів; У нього кожне слово — це перлина, Це праця, це натхнення, це людина. Не бійтесь заглядати у словник: Це пишний яр, а не сумне провалля» (Максим Рильський)
Розгорнути
Народився Марко Вороний
1904 – український поет, театрознавець, перекладач. Переклав українською мовою «Інтернаціонал», «Марсельєзу», «Варшав’янку», багато творів західноєвропейської класики. Автор книг для дітей, збірки віршів «Форвард». Син Миколи Вороного. Репресований.
Розгорнути