chrome firefox opera safari iexplorer

Школярі купують в Інтернеті готові домашні завдання

17 вересня 2013 о 15:03

В Україні в Інтернеті набирає популярності нова послуга для школярів. Студенти та викладачі університетів готові робити за них домашні завдання в обмін на «скромну винагороду». 

«Швидко і якісно виконаю контрольні роботи та домашні завдання з хімії, англійської мови, фізики, математики. Оплата — через електронні гаманці або при зустрічі (за вибором замовника). Ціна — залежно від складності завдань», — йдеться в оголошенні «підприємця» Артура, розповідають «Вести».

Подібних послуг стає все більше на різноманітних сайтах. Вони, звісно, не нові. Раніше активно допомагали студентам. Але учні ще умудрялися робити домашки самостійно. Тепер же вони можуть остаточно втратити навички, зазначає видання.

«Вчуся в медуніверситеті Харкова, всі ці предмети знаю прекрасно. Готовий виконати домашнє завдання за один вечір. Ціну так зразу сказати складно, але в 40-60 грн. укладетеся», — розповів Артур.

Ще не всі школярі знають про нову послугу, але переконують – з радістю будуть трішки економити батьківські гроші, щоб час від часу користуватися «готовими домашками». Але вчителі запевняють – такими прийомами їх не надуриш.

«Я саме для того, щоб перевірити чи самі діти виконують завдання вдома, на початку уроку майже кожного разу даю самостійну на 5-10 хвилин з аналогічними домашнім завданнями. Зразу і мені, і дітям все стає ясно. Та й взагалі будь-який вчитель розуміє, хто робив завдання сам, а хто просто переписав. Інша справа, що деяким непрофесіоналам це зручно — їм все одно, які у дітей знання, а женуться вони лише за успішністю», — розповіла вчителька з луганської школи № 19 Наталя Васильченко.

Джерело: vidomosti-ua.com
Розділи: Новини освіти

19 квітня

Інші дати
Мар’ян Крушельницький
1897 – український актор, режисер. Один із фундаторів українського театру.
Розгорнути
Народився Марко Бараболя (Рознійчук Іван Федорович)
(1910, с.Ділове Закарпатська область - 1945) - український письменник-сатирик, «королем закарпатського гумору» називали його сучасники.
«Не сумуйте, полонини ! Засихайте, сльози! Зацвітайте, черемшини! Смійтесь, верболози» (Марко Бараболя)
Розгорнути