chrome firefox opera safari iexplorer

Солістка Національної опери потрапила у скандал

06 вересня 2013 о 10:06

У четвер, 5 вересня, сопрано української опери Катерина Абдулліна в коментарях під статтею обзивала школярів та їхніх батьків, пишуть Коментарі.

Згідно з повідомленням, залишеним у Фейсбуці, артистка хвалиться тим, що віддала дітей навчатися в російську гімназію. «Всі предмети російською, все гранично ясно і зрозуміло. А найбільше сподобалася урочиста лінійка, я навіть плакала. Російською дуже красиво говорили старшокласники», — пише солістка Національної опери.

Далі в повідомленні Катерина Абдулліна висловлюється на адресу шкіл. «Так, загалом контингент батьків і дітей різко відрізняється від бидлячих українських шкіл... Я рада, що моя дочка навчається серед морально здорових дітей. А не серед бидла», — резюмує співачка.

comments.ua

 comments.ua

Варто зазначити, що у Абдулліної є власний сайт, на якому повідомляється, що вона – «Одна з найяскравіших зірок української оперної сцени. Видатне драматичне колоратурне сопрано, учениця Великої Євгенії Мірошниченко (народної артистки СРСР)». До речі, сайт існує тільки в російській, англійській та італійській версіях.

Додамо, що після критики користувачів фейсбук Абдулліна видалила своє повідомлення.

29 березня

Інші дати
Марія Вольвач
1841 – українська поетеса, письменниця, громадсько-культурна діячка.
Розгорнути
Народилася Марійка Підгірянка
1891 – Марійка Підгірянка (Марія Ленерт-Домбровська) – українська поетеса, педагог. Авторка збірки поезій «Відгуки душі», поеми «Мати-страдниця», книжок для дітей «Вертеп», «Святий Миколай на Підкарпатській Русі», «Малий Василько», «Кравчиня Маруся», «Юркова мандрівка», «Зайчик і Лисичка», байок, казок, пісень, загадок.
«Спіть, діточки, спіть, Віченька стуліть ! Дрібен дощик стукотить, Вікнам казку гомонить… Дрібен дощик пада там, А тут тихо, тепло нам. При матусі рідненькій, У світличці чистенькій. Спіть, діточки, спіть. Віченька стуліть» (Марійка Підгірянка)
Розгорнути