chrome firefox opera safari iexplorer

У Києві відкриють спорткомплекс для тренувань олімпійців

12 вересня 2013 о 11:00

У Києві у вересні цього року відкриють басейн, який стане базою для тренувань української збірної зі стрибків у воду. Про це сказав президент Федерації зі стрибків у воду Ігор Лисов, повідомляє УНН з посиланням на прес-службу Федерації.

І.Лисов розповів, що у вересні заплановано відкриття новітнього спортивного комплексу із басейнами та спеціальним обладнанням для тренувань українських спортсменів зі стрибків у воду.

«У вересні ми відкриємо арену, на базі якої буде створено центр спортивної підготовки. Ми врахували досвід як тренерський, так і олімпійський і, думаю, на наступний рік ми дещо ускладнюватимемо програму, аби якість стрибків була ще вищою. І тоді наші спортсмени змагатимуться зі світовими лідерами у цьому виді спорту», — зазначив І. Лисов.

Він також додав, що на базі комплексу планується створити Дитячо-юнацьку спортивну школу. Комплекс матиме площу 15 тис. кв м, зал для плавання з усіма необхідними атрибутами займатиме 800 кв м. Також будуть встановлені спеціальні снаряди для стрибків з трампліну.

«Буде 5 вишок, 6 трамплінів, 3 повітряні подушки», — додав І.Лисов.

Джерело: unn.com.ua
Розділи: Спорт в Україні

19 березня

Інші дати
Народився Максим Рильський
(1895, м. Київ – 1964) – український поет, перекладач, публіцист, громадський діяч.
Прислухайтесь, як океан співає — Народ говорить. І любов, і гнів У тому гомоні морськім. Немає Мудріших, ніж народ, учителів; У нього кожне слово — це перлина, Це праця, це натхнення, це людина. Не бійтесь заглядати у словник: Це пишний яр, а не сумне провалля» (Максим Рильський)
Розгорнути
Народився Марко Вороний
1904 – український поет, театрознавець, перекладач. Переклав українською мовою «Інтернаціонал», «Марсельєзу», «Варшав’янку», багато творів західноєвропейської класики. Автор книг для дітей, збірки віршів «Форвард». Син Миколи Вороного. Репресований.
Розгорнути