chrome firefox opera safari iexplorer

У Києві з'явився пам'ятник тістечку

18 вересня 2013 о 14:13

Проект «Великий пекарський турнір» телеканалу «1+1» відкрив унікальний арт-об'єкт для киян та гостей міста на території Печерського ландшафтного парку. Арт-лавку у формі спокусливого тістечка з вишенькою створила молода українська художниця та арт-дизайнер Даша Хожай: 

«Розташування арт-лавки на Співочому Полі невипадкове, адже це улюблене місце для прогулянок закоханих пар. Відтепер у всіх буде можливість зізнаватися одне одному у коханні у романтичній атмосфері солодкого тістечка». 

Ексклюзивний арт-об'єкт створювався протягом кількох місяців. Спершу був розроблений ескіз майбутнього пам'ятнику, далі обрали матеріал та почали втілювати задум. Вага цього тістечка – 150 кг. Виготовили його з композитних матеріалів з використанням полімерних смол. Усередині арт-лавка укріплена конструкцією з металу.

Джерело: moemisto.com.ua
Розділи: Новини культури

20 квітня

Інші дати
Павло Луспекаєв
1927 –  кіноактор. Знімався в фільмах: роль Верещагіна («Біле сонце пустелі»), «Республіка ШКІД», «Піднята цілина», «Вся королівська рать».
Розгорнути
Ґео (Юрій) Шкурупій 
1903 – український прозаїк, поет, представник напрямку панфутуризм; редактор, кіносценарист.
Розгорнути
 Володимир Шульгін 
1894 – студентський діяч, син Якова Шульгіна, організатор і керівник Української Студентської Громади в Києві. Загинув у бою під Крутами.
Розгорнути