chrome firefox opera safari iexplorer

В Україні на тротуарах заборонили влаштовувати парковки

03 вересня 2013 о 17:00

Кабмін заборонив обладнання місць для паркування на тротуарах і проїжджій частині автомобільних доріг. 

Відповідні зміни до Правил паркування транспортних засобів внесені постановою №583, повідомили у Держкомпідприємництва. 

«Ця заборона, звичайно, не стосується операторів — суб'єктів господарювання, які здійснюють обладнання та утримання майданчиків для паркування», — зазначили у відомстві. 

Також операторам заборонено передавати паркувальні майданчики на тротуарах і проїжджій частині доріг у користування іншим суб'єктам господарювання. 

«Внесені зміни дозволять залишити в минулому конфліктні ситуації, що виникають між суб´єктами господарювання та водіями, яким забороняють користуватися вільними місцями для паркування в зонах відпочинку та громадських місцях», — заявили у Держкомпідприємництва. 

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що новенькі парковки на в'їздах до Києва можуть зробити безкоштовними.

Джерело: ТСН
Розділи: Суспільство

29 березня

Інші дати
Марія Вольвач
1841 – українська поетеса, письменниця, громадсько-культурна діячка.
Розгорнути
Народилася Марійка Підгірянка
1891 – Марійка Підгірянка (Марія Ленерт-Домбровська) – українська поетеса, педагог. Авторка збірки поезій «Відгуки душі», поеми «Мати-страдниця», книжок для дітей «Вертеп», «Святий Миколай на Підкарпатській Русі», «Малий Василько», «Кравчиня Маруся», «Юркова мандрівка», «Зайчик і Лисичка», байок, казок, пісень, загадок.
«Спіть, діточки, спіть, Віченька стуліть ! Дрібен дощик стукотить, Вікнам казку гомонить… Дрібен дощик пада там, А тут тихо, тепло нам. При матусі рідненькій, У світличці чистенькій. Спіть, діточки, спіть. Віченька стуліть» (Марійка Підгірянка)
Розгорнути