chrome firefox opera safari iexplorer

Водії київських маршруток погрожують страйком

02 вересня 2013 о 11:17

Найближчим часом у Києві з 20 напрямків можуть зникнути маршрутки. Київська влада не провела конкурс, і найближчим часом перевізники можуть просто зупинитися, оскільки вони — поза законом. Вони погрожують страйком.

Київська влада планує замінити маршрутки на цих напрямках своїми комфортабельними великими автобусами, пишуть «Вести». Але поки достатньої кількості машин немає.

Але й узаконювати приватних перевізників вони не збираються — на конкурс навіть не винесли 24 маршрути. Перший зам департаменту транспорту Іван Шпильовий пояснив це тим, що на ці маршрути не готові документи . Самі ж перевізники кажуть, що чиновники їх обдурили.

«Перевізник , що працює на маршрутах № 442 та № 442- Б, підготував потрібні документи, але на конкурс його все одно не допустили, мовляв, документи не бачили. Те ж саме відбулося і з іншими. Всі недопущені перевізники готують позови і подаватимуть до суду, а якщо не допоможе — будуть влаштовувати страйк , як зробили маршрутники Київської області», — розповів президент Асоціації перевізників Києва Валерій Липецький.

Нагадаємо , водії приміських маршруток на знак протесту просто не виїхали на маршрути, і в результаті тисячі жителів Київщини не змогли дістатися на роботу.

Джерело: УНІАН
Розділи: Суспільство

29 березня

Інші дати
Марія Вольвач
1841 – українська поетеса, письменниця, громадсько-культурна діячка.
Розгорнути
Народилася Марійка Підгірянка
1891 – Марійка Підгірянка (Марія Ленерт-Домбровська) – українська поетеса, педагог. Авторка збірки поезій «Відгуки душі», поеми «Мати-страдниця», книжок для дітей «Вертеп», «Святий Миколай на Підкарпатській Русі», «Малий Василько», «Кравчиня Маруся», «Юркова мандрівка», «Зайчик і Лисичка», байок, казок, пісень, загадок.
«Спіть, діточки, спіть, Віченька стуліть ! Дрібен дощик стукотить, Вікнам казку гомонить… Дрібен дощик пада там, А тут тихо, тепло нам. При матусі рідненькій, У світличці чистенькій. Спіть, діточки, спіть. Віченька стуліть» (Марійка Підгірянка)
Розгорнути