chrome firefox opera safari iexplorer

З жовтня в Україні подорожчають залізничні квитки

26 вересня 2013 о 09:33

Подорожчання торкнеться квитків на плацкарт і купе. Білети Більше ціни на квитки рости не будуть В Україні з 1 жовтня зростуть на 10% ціни на залізничні квитки.

Як пишуть Вести, посилаючись на «Укрзалізницю», подорожчання стосується перевезень на звичайних поїздах — купе і плацкарт. «Вартість квитків на електрички, класу „СВ“ і швидкісні „Інтерсіті+“ залишаться на колишньому рівні», — пояснили в прес-службі «Укрзалізниці». Більше ціни на квитки до кінця року рости не будуть. 

Як повідомляється, зокрема, плацкарт у потязі «Київ — Одеса» подорожчає до 119,9 грн (зараз 109), у поїзді «Київ — Львів» до 116,6 грн (зараз 106), «Київ — Донецьк» до 154 грн (зараз 140), «Київ — Харків» до 132 грн (зараз 120), в потязі «Київ — Сімферополь» до 165 гривень (зараз 150). 

Раніше повідомлялося, що українська залізниця знаходиться в жахливому стані і потребує негайного оновлення. Якщо склад не будуть регулярно оновлювати, то за п'ять років українцям не буде на чому подорожувати.

Джерело: ТСН
Розділи: Суспільство

19 квітня

Інші дати
Мар’ян Крушельницький
1897 – український актор, режисер. Один із фундаторів українського театру.
Розгорнути
Народився Марко Бараболя (Рознійчук Іван Федорович)
(1910, с.Ділове Закарпатська область - 1945) - український письменник-сатирик, «королем закарпатського гумору» називали його сучасники.
«Не сумуйте, полонини ! Засихайте, сльози! Зацвітайте, черемшини! Смійтесь, верболози» (Марко Бараболя)
Розгорнути