chrome firefox opera safari iexplorer

Завтра у Києві стартує Перший християнський кінофестиваль «Світло»

25 вересня 2013 о 17:09

З 26 по 28 вересня 2013 року в Києві (Будинок кіно) відбудеться Перший християнський кінофестиваль «Світло», ініціатором проведення якого стала Спілка християнських письменників України.

Про це «Рідній країні» повідомили організатори фестивалю.

Кінофестиваль «Світло» має на меті пропагувати в Україні моральне кіно. До того ж, його метою є об'єднання творчих людей, що люблять та створюють “добрий” кінопродукт.

Спектр фільмів-учасників різноманітний: повнометражні, короткометражні документальні та ігрові роботи, фільми для дітей, соціальні ролики та музичні кліпи.

Кінофестиваль «Світло» зібрав режисерів, кіно-, телестудії з України, ближнього і далекого зарубіжжя (Росія, Білорусь, США).

Студія «В ім'я святого Іоанна Воїна» (Мінськ), відома циклом своїх комічних, ліричних фільмів «Притчі», покаже себе також і в документальних роботах, московські студії «Мирозданье», «Мастер-фильм» світ незвичайної анімації високого рівня, «Proactive Media», українська студія молодих, талановитих творців, своїми ігровими фільмами розповість про життя і про любов. Також на вас чекає фільм від відомого українського режисера, члена Спілки кінематографістів України — Олеся Янчука.

24 квітня

Інші дати
Народився Дмитро Білоус
(1920, с.Курмани Сумська область - 2004) - український поет, перекладач, літературний критик, громадський діяч. Лауреат Національної премії України ім. Т.Шевченка за книгу «Диво калинове».
Вдягла весна мережану сорочку У день святий звільнившись од турбот І підіймає волошкові очі До віщих, до церковних позолот; Душа стає в цю днину молодою, Забувши, що слова бувають злі І помняться старання добротою, На щедрому пасхальному столі. (Вадим Крищенко)
Розгорнути
Народився Олександр Духнович
(1803, с. Тополі, Словаччина – 1865) - український письменник, культурний діяч, педагог.
Розгорнути