chrome firefox opera safari iexplorer

11 жовтня в Україні тумани можуть стати проблемою

10 жовтня 2013 о 15:04

11 жовтня в Україні вночі та вранці очікуються тумани, повідомляє погодний портал opogode.ua.

Вони погіршуватимуть видимість до 200-500 метрів. Така ситуація може ускладнити рух на дорогах та створити проблеми в аеропортах для пасажирів.

Температура повітря залишатиметься в теперішніх межах, вночі буде прохолодно, але без заморозків.

Вдень стовпчики термометрів досягнуть +14+20 градусів, на крайньому заході до +22 градусів.

У більшості областей домінуватиме високий атмосферний тиск, проте малоактивний атмосферний фронт зумовить місцями невеликі дощі.

У західних областях пройде місцями невеликий дощ. Температура повітря вночі +4+9, в Карпатах +1+3 градуси, вдень +15+20 градусів, на Закарпатті до +22 градусів.

На півночі без істотних опадів, лише в окремих районах незначний дощ. Температура повітря вночі +5+10, вдень +12+18 градусів.

У центральній частині без істотних опадів, лише в окремих районах невеликий дощ. Температура повітря вночі +5+10, вдень +13+18 градусів.

На сході України без опадів. Температура повітря вночі +3+8, вдень +12+17 градусів.

У південній частині суттєві опади малоймовірні, лише в Одеській області вдень місцями невеликий дощ. Температура повітря вночі +5+11 градусів, вдень +15+21 градус.

У Києві без істотних опадів, лише в окремих районах незначний дощ. Температура повітря вночі +8+10, вдень +14+16 градусів.

Вітер в Україні південний, 5-10 м/с.

Джерело: svidomo.org
Розділи: Довкілля

25 квітня

Інші дати
Вероніка Черняхівська 
1900 – українська письменниця, поетеса-лірик, перекладачка (медичні праці, «Місячна долина» Дж. Лондона, «Прорість» Е. Золя, «Олівер Твіст» Ч. Діккенса). Онука письменника М. Старицького.
Розгорнути
Народився Микола Трублаїні (Трублаєвський Микола)
(1907, с. Вільшанка, Вінницька область – 1941) - український письменник, автор творів для дітей та юнацтва - «Мандрівки», «Шхуна «Колумб», науково-фантастичного роману «Глибинний шлях».
«Будь хоробрим, витривалим. Це потрібно для Батьківщини, для тебе самого. Учись у мужніх, кмітливих, стійких, наслідуй їх. Вони допоможуть тобі стати справжнім громадянином...» (Микола Трублаїні)
Розгорнути