chrome firefox opera safari iexplorer

Буценко забезпечив Україні першу медаль чемпіонату світу з боксу

23 жовтня 2013 о 14:57

Український боксер Микола Буценко (вагова категорія до 56 кг) вийшов у півфінал чемпіонату світу з боксу серед любителів.

Українець Микола Буценко переміг у чвертьфінальному поєдинку турецького боксера Сельджука Екера рішенням суддів і пробився до півфіналу чемпіонату світу з боксу.

Вихід у півфінал гарантує Буценку як мінімум бронзову медаль, але Микола, безсумнівно, на досягнутому зупинятися не збирається.

Втрачаємо позиції. Лише два українські боксери пробилися до ¼ фіналу ЧС

Суперником Буценка у півфінальній стадії змагань стане російський боксер Володимир Нікітін, який у поєдинку ¼ фіналу переміг одноголосним рішенням суддів ірландця Майкла Конлана. Півфінальний бій відбудеться у п'ятницю, 25 листопада, у вечірній частині програми.

Нагадаємо, крім Буценка до півфіналу чемпіонату світу може пробитися наш суперважковаговик Єгор Плевако, який свій поєдинок ¼ фіналу проведе в середу у вечірній частині програми.

25 квітня

Інші дати
Вероніка Черняхівська 
1900 – українська письменниця, поетеса-лірик, перекладачка (медичні праці, «Місячна долина» Дж. Лондона, «Прорість» Е. Золя, «Олівер Твіст» Ч. Діккенса). Онука письменника М. Старицького.
Розгорнути
Народився Микола Трублаїні (Трублаєвський Микола)
(1907, с. Вільшанка, Вінницька область – 1941) - український письменник, автор творів для дітей та юнацтва - «Мандрівки», «Шхуна «Колумб», науково-фантастичного роману «Глибинний шлях».
«Будь хоробрим, витривалим. Це потрібно для Батьківщини, для тебе самого. Учись у мужніх, кмітливих, стійких, наслідуй їх. Вони допоможуть тобі стати справжнім громадянином...» (Микола Трублаїні)
Розгорнути