chrome firefox opera safari iexplorer

ЄС обіцяє виділити Україні неймовірну кількість грошей на розвиток країни

11 жовтня 2013 о 14:27

Для отримання грошей потрібно виконати всі вимоги ЄС щодо угоди про асоціацію.

Єврокомісар з питань розширення та європейської політики сусідства Штефан Фюле заявив, що Європа буде підтримувати Україну та її прагнення для покращення життя в країні. Для отримання фінансової підтримки потрібно лише виконати всі умови щодо угоди про асоціацію. 

У випадку успішного підписання угоди Україна може розраховувати на 610 млн євро фінансової допомоги, передають Вести.

«ЄС готовий продовжувати підтримувати Україну фінансовою допомогою, підтримкою інвестиційної здібності. Ми готові йти вперед за рішенням щодо програми дій на 2013 рік на суму приблизно 186 мільйонів євро. Ми надамо макрофінансову допомогу 610 млн. євро після того, як будуть виконані всі умови», — пояснив Фюле.

Ці гроші допоможуть Україні розвивати законодавство, бо після підписання угоди з ЄС роботи стане тільки більше.

Джерело: ТСН
Розділи: Суспільство

24 квітня

Інші дати
Народився Дмитро Білоус
(1920, с.Курмани Сумська область - 2004) - український поет, перекладач, літературний критик, громадський діяч. Лауреат Національної премії України ім. Т.Шевченка за книгу «Диво калинове».
Вдягла весна мережану сорочку У день святий звільнившись од турбот І підіймає волошкові очі До віщих, до церковних позолот; Душа стає в цю днину молодою, Забувши, що слова бувають злі І помняться старання добротою, На щедрому пасхальному столі. (Вадим Крищенко)
Розгорнути
Народився Олександр Духнович
(1803, с. Тополі, Словаччина – 1865) - український письменник, культурний діяч, педагог.
Розгорнути