chrome firefox opera safari iexplorer

Новорічні канікули відміняються — українці повинні працювати відповідно до календарного графіку

15 жовтня 2013 о 09:55

На Новий рік українці повинні працювати відповідно до календарного графіку
Кабінет Міністрів не має наміру приймати рішення про перенесення робочих днів на новорічні та різдвяні свята: швидше за все, буде прийнято рішення працювати згідно з календарем робочих і вихідних днів. Про це повідомив Департамент інформації та комунікацій з громадськістю секретаріату КМУ.

Виходячи з економічної ситуації в світі та країні, велика кількість вихідних негативно відображається на стабільності економіки. Якщо виходити з цих позицій, то довгі «загули» на свята зараз, у цій обстановці, не може дозволити собі жодна країна в світі, і Україна в тому числі. Тому, швидше за все, буде прийнято рішення працювати у відповідності з календарними графіками.

Уряд вже один раз обговорював це питання на своєму засіданні. Були наведені цифри, які свідчать про те, що надмірна кількість вихідних приносить великі економічні втрати для держави. При цьому остаточне рішення Уряд прийме в найближчі кілька тижнів.

Джерело: sfera-tv.com.ua
Розділи: Суспільство

19 квітня

Інші дати
Мар’ян Крушельницький
1897 – український актор, режисер. Один із фундаторів українського театру.
Розгорнути
Народився Марко Бараболя (Рознійчук Іван Федорович)
(1910, с.Ділове Закарпатська область - 1945) - український письменник-сатирик, «королем закарпатського гумору» називали його сучасники.
«Не сумуйте, полонини ! Засихайте, сльози! Зацвітайте, черемшини! Смійтесь, верболози» (Марко Бараболя)
Розгорнути