chrome firefox opera safari iexplorer

Оформити субсидію з 1 листопада можна на пошті

15 жовтня 2013 о 15:34

У Львові відкрито перший в Україні Мультисервісний центр обслуговування на базі поштамту, де, окрім традиційних поштових послуг (відправити листівку, лист, бандероль, оформити підписку на пресу), можна буде отримати 40 видів адміністративних послуг (оформити субсидію, пенсію тощо).

«Ми відкрили у Львові Мультисервісний центр, в якому об’єднані і адміністратив­ні послуги в рамках великого проекту, і окремо є відділення Міграційної служби та Державної реєстраційної служби, тобто все в одному будинку. Європейська якість послуг починається з європейського міста Львова. Сподіваюся, що цей досвід буде використовуватися і в усій країні», — зазначив присутній на відкритті віце-прем’єр- міністр України Олександр Вілкул.

Як зазначають експерти, основна мета відкриття Центру — надати можливість отримати повний спектр найрізноманітніших послуг в одному місці. Для цього якнай­краще підходить мережа поштових відділень.

Відтепер на пошті українці зможуть отримати свідоцтво про реєстрацію під­приємця, ліцензію на господарську діяльність, оформити і замінити паспорт, отри­мати довідку про реєстрацію місця проживання або зняття з реєстрації, отримати громадянство України і скористатися іншими послугами Державних Реєстраційної і Міграційної служб. Крім цього, на пошті можна оплатити комунальні послуги, штрафи, судовий збір.

До 1 листопада — терміну, коли на пошті почнуть надаватися нові для неї послуги, реєстратори навчать поштовиків, яким повинен бути перелік документів в тому чи іншому випадку і як клієнтові правильно заповнити заяву.

Джерело: ПІК
Розділи: Суспільство

29 березня

Інші дати
Марія Вольвач
1841 – українська поетеса, письменниця, громадсько-культурна діячка.
Розгорнути
Народилася Марійка Підгірянка
1891 – Марійка Підгірянка (Марія Ленерт-Домбровська) – українська поетеса, педагог. Авторка збірки поезій «Відгуки душі», поеми «Мати-страдниця», книжок для дітей «Вертеп», «Святий Миколай на Підкарпатській Русі», «Малий Василько», «Кравчиня Маруся», «Юркова мандрівка», «Зайчик і Лисичка», байок, казок, пісень, загадок.
«Спіть, діточки, спіть, Віченька стуліть ! Дрібен дощик стукотить, Вікнам казку гомонить… Дрібен дощик пада там, А тут тихо, тепло нам. При матусі рідненькій, У світличці чистенькій. Спіть, діточки, спіть. Віченька стуліть» (Марійка Підгірянка)
Розгорнути